Sporturi

Ce urmează pentru Simona Halep după Australian Open

21.01.2019 | 12:07
Ce urmeaza pentru Simona Halep dupa Australian Open

Eliminată de Serena Williams în optimile de finală de la Australian Open, Simona Halep va avea acum două săptămâni de pauză. Vezi aici toate ştirile despre Simona Halep – Serena Williams, LIVE BLOG imagini si informatii în timp real despre marele meci de la Melbourne!

Halep revine pe 4 februarie, însă nu în circuitul WTA, ci la FED Cup, acolo unde România va disputa un meci extrem de important în Grupa Mondială împotriva Cehiei. Întâlnim campioana en-titre și, cu siguranță, cea mai puternică echipă din lume la FED Cup.

Ce urmează pentru Simona Halep după Australian Open

După duelurile de la FED Cup, Simona Halep va juca la Doha, turneu ce ia startul pe 11 februarie, iar în următoarea săptămână se va deplasa la turneul de la Dubai. Halep a triumfat la Doha în 2014, după o finală cu Angelique Kerbe, în timp ce la Dubai se impunea un an mai târziu grație unui succes în ultimul act cu Karolina Pliskova.

Program Simona Halep

  • Fed Cup, Cehia – România (4 februarie)
  • WTA Doha (11 februarie)
  • WTA Dubai (18 februarie)

Simona Halep, o nouă înfrângere cu Serena Williams

Halep a suferit la Australian Open cel de-al 9-lea eșec din carieră împotriva Serenei Williams. A învins-o o singură dată, la Turneul Campioanelor și mai are o victorie prin abandon la Indian Wells, atunci când Serena se retrăgea însă înainte de startul meciului.

Pentru Halep, Australian Open a fost un turneu istovitor. Meciurile cu Kaia Kanepi și cu Sofia Kenin au dus-o în decisiv de fiecare dată. Singura partidă facilă pentru sportiva noastră a fost cu Venus Williams, în turul III, jucătoare pe care a dominat-o autoritar și s-a impus în minimum de seturi.

Presa internațională anunță că Simona Halep și-ar fi găsit deja un nou antrenor. Sportiva noastră ar urma să fie pregătită de Thierry Van Cleemput, fostul antrenor al lui David Goffin.