Simona Halep

Ce urmează pentru Simona Halep după eliminarea de la Australian Open! Unde va juca următorul turneu

16.02.2021 | 11:50
Ce urmeaza pentru Simona Halep dupa eliminarea de la Australian Open Unde va juca urmatorul turneu
ADVERTISEMENT

Jucătoarea de tenis Simona Halep a fost eliminată în sferturile de finală de la Australian Open 2021 și va avea o pauză de două săptămâno până la următorul turneu.

Campioana noastră a fost întrecută de Serena Williams, americanca impunându-se extrem de clar cu scorul de 6-3, 6-3.

ADVERTISEMENT

Halep nu a reușit nici măcar să-și egaleze performanța reușită în urmă cu un an la Melbourne, atunci când ajungea până în semifinale unde era învinsă la mare luptă de Garbine Muguruza.

Programul Simonei Halep după eliminarea de la Australian Open

După ce a fost eliminat de la Australian Open, Simona Halep va reveni în țară pentru o scurtă perioadă de odihnă înainte de a reveni la turneele din circuitul WTA.

ADVERTISEMENT

Ocupanta locului 2 în clasamentul mondial va reveni pe teren peste două săptămâni, urmând să participe în perioada 1-7 martie la turneul de la Doha, după ce anul trecut s-a retras în ultimul moment de la competiția din capitala Qatarului din cauza oboselii.

În cea de-a doua săptămână a lui martie, Halep va merge să-și apere trofeul la Dubai Duty Free Tennis Championships, urmând ca în perioada 22 martie – 4 aprilie să joace la Miami Open.

ADVERTISEMENT

Simona Halep a fost dominată la toate capitolele de Serena Williams în meciul din sferturile de finală de la Australian Open 2021, nereușind să facă față jocului agresiv al americancei, care este mai aproape de al 24-lea titlu de Grand Slam.

Serena Williams a început meciul în forță dorindu-și foarte mult revanașa după înfrângerea din ultima întâlnire directă, finala de la Wimbledon din 2019, și a surprins-o pe Simona Halep cu lovituri senzaționale.

ADVERTISEMENT

Dacă Simona Halep a fost gata să intre pe teren cu câteva minute înainte ca jucătoarele să fie chemate pe Rod Laver Arena, Serena Williams s-a pregătit în sala de forţă până în ultima clipă și cu toate astea a fost prima care a intrat pe teren.

ADVERTISEMENT