Sport

Ce urmează pentru Simona Halep după eliminarea de la WTA Kremlin Cup. Prima reacție a româncei

Simona Halep a fost eliminată în sferturi de finală la WTA Kremlin Cup și se pregătește acum de ultimul turneu pe care îl va juca în acest an.
22.10.2021 | 20:00
Ce urmeaza pentru Simona Halep dupa eliminarea de la WTA Kremlin Cup Prima reactie a romancei
ADVERTISEMENT
22-10-2021
17:00

Halep, mesaj după eliminarea de la Kremlin Cup

Simona Halep a fost eliminată de Maria Sakkari în sferturile de finală ale WTA Kremlin Cup și a avut o primă reacție pe rețelele de socializare.

”Moscova, mulțumesc pentru o săptămână grozavă plină de progrese. Următoarea și ultima oprire a sezonului – Cluj @TransylvaniaOpn”, a scris Halep pe contul de Twitter.

Românca a părăsit competiția după o înfrângere dramatică în fața grecoaicei Maria Sakkari, locul 7 WTA și a treia favorită a competiției, scor 4-6, 4-6.

Pentru campioana noastră este o nouă reprezentație modestă și rămâne fără titlu cucerit în 2021.

ADVERTISEMENT

Eliminată la WTA Kremlin Cup, Simona Halep mai joacă doar la Cluj-Napoca

Măcinată de accidentări și rămasă parcă fără busolă după despărțirea de Darren Cahill, Simona Halep a părăsit WTA Kremlin Cup în sferturile de finală, acolo unde a fost depășită de Maria Sakkari, jucătoare care și-a asigurat prezența la Turneul Campioanelor de la Guadalajara.

Turneul din capitala Rusiei a fost penultimul pentru româncă în acest an de coșmar, ea urmând ca săptămâna viitoare să fie prezentă la Transylvania Open, competiție ce va avea loc la Cluj-Napoca.

ADVERTISEMENT

Astfel, fostul lider WTA va încheia anul 2021 pe teren propriu, dar șansele de a cuceri un trofeu în acest sezon sunt destul de mici, deoarece și la Transylvania Open va avea adversari de temut.

Cluj-Napoca, al doilea turneu WTA organizat în 2021

Al doilea turneu WTA organizat în acest an la Cluj-Napoca, Transylvania Open WTA 250, dotat cu premii totale în valoare de 235.238 de dolari, are loc în perioada 23-31 octombrie, iar pe tabloul principal vor juca, printre altele, Simona Halep, Emma Răducanu și Garbine Muguruza, toate câștigătoare de Grand Slam.

ADVERTISEMENT

Competiția se va desfășura în Sala Polivalentă din oraș. Calificările încep în ziua de 23 octombrie, iar meciurile de pe tabloul principal debutează două zile mai târziu.

Este pentru a doua oară în acest an când orașul ardelean găzduiește un turneu de o asemenea importanță. În prima săptămână a lunii august a avut loc prima ediție a Winners Open, dar pe zgură, și a fost câștigată de germanca Andrea Petkovic, aceasta învingând-o în finală pe egipteanca Mayar Sherif cu un dublu 6-1.

ADVERTISEMENT

Halep și Răducanu, mesaje înainte de Transylvania Open

După ce a jucat la Indian Wells, Simona Halep a transmis și un mesaj cu ajutorul organizatorilor competiției de la Cluj și a confirmat faptul că va participa la turneu, așa cum a făcut-o și britanica Emma Răducanu, câștigătoarea de la US Open.

”Bună tuturor. Abia aştept să ne vedem la Cluj, la Transylania Open. Vă pup pe toţi”, a fost mesajul din California transmis de fostul lidrer WTA.

Emma Răducanu a transmis și ea un mesaj în limbă română, publicat pe pagina oficială de Facebook a competiției. ”Salut! Mă bucur că am ocazia să joc la Transylvania Open. Tatăl meu este român și am experiențe frumoase în țară. Abia aștept să ne vedem”, au fost cuvintele britanicei de 18 ani.

ADVERTISEMENT