Video. Ce urmează pentru Simona Halep după Miami Open. “Trebuie să o iau de la capăt”

Irina Aldea   
in Simona Halep
25/03/2018, 12:20
Video. Ce urmează pentru Simona Halep după Miami Open. “Trebuie să o iau de la capăt”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Simona Halep, locul 1 WTA, a fost eliminată în turul al treilea la turneul din Florida de poloneza Agnieszka Radwanska, 32 WTA, scor 6-3, 2-6, 3-6. A fost pentru a doua oară când poloneza învinge un lider WTA, după ce în 2012 o învingea pe Victoria Azarenka.

Bilanţul sportivei noastre pe hard este unul mult mai bun faţă de anul trecut. Halep a înregistrat 19 victorii şi doar 3 înfrângeri. În 2017, la acest moment al sezonului, Simona îşi trecuse în cont 6 victorii. De asemenea, pierduse cinci meciuri. Cele 19 succese ale sportivei din Constanţa i-au adus un trofeu (Shenzhen), finala de la Australian Open, şi semifinalele de la Doha şi Indian Wells. Pentru Simona, urmează acum suprafaţa ei favorită, zgura. Primul turneu WTA la care va participa va fi cel de la Stuttgart. Simona are de apărat semifinalele de anul trecut. Înainte de Stuttgart, Halep va fi prezentă la meciul de Fed Cup cu Elveţia, care se va disputa pe 21-22 aprilie, la Cluj Napoca. Duelul va conta pentru accederea în Grupa Mondială 1.

Simona Halep: “Voi munci mai mult”

“Vor urma antrenamente şi încerc să muncesc mai mult. Am fost accidentată şi nu prea am putut să fac ce trebuie. Fizic, sunt sănătoasă, cât se poate. Va trebui să mă odihnesc un pic şi după aceea să o iau de la capăt. E obiectivul meu să joc în Fed Cup şi să câştig meciurile”, a spus Simona. După Stuttgart, începe pentru reprezentanta noastră. Simona a câştigat turneul de la Madrid şi a jucat finale la Roma şi Roland Garros. În total, Halep a adunat, în 2017, 2.885 de puncte. Actualmente, Simona Halep se află pe primul loc al clasamentului WTA, cu 8.140 de puncte. Ea are un avantaj consistent, 1.350 de puncte, faţă de ocupanta locului 2, Caroline Wozniacki.

Închide ×