Ce urmează pentru Simona în luna august. Două săptămîni de pauză, apoi turneele de la Cincinnati şi New Haven!

Claudiu Melinte   
in Simona Halep
31/07/2016, 23:59
Ce urmează pentru Simona în luna august. Două săptămîni de pauză, apoi turneele de la Cincinnati şi New Haven!

După finala cîştigată la Montreal, Simona Halep va lua o pauză de două săptămîni. Sportiva noastră ar fi trebuit să participe la Olimpiada de la Rio. Din nefericire, s-a retras din cauza virusului Zika. 

Astfel, următorul turneu la care va participa Simona Halep este cel de la Cincinnati, ce se va disputa între 15 şi 21 august. Anul trecut a ajuns pînă în finală, fiind învinsă de Serena Williams, scor 3-6, 6-7. Imediat după partida contra jucătoarei din Statele Unite, Simona a urcat pe locul doi WTA.

Dacă Simona Halep va avea o evoluţie scurtă la turneul de la Cincinnati este posibil să o vedem şi la turneul de la New Haven, programat între 21 şi 27 august. Anul trecut s-a retras de la acest turneu, întrucît a avut un parcurs lung la Cincinnati.

La sfîrşitul lunii august, Simona Halep va participa la ultimul turneu de Grand Slam al anului – US Open. Competiţia este programată între 29 august şi 11 septembrie.

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×