News

Ce urmează să se întâmple cu Mirela Vaida după ce a născut a treia oară! Mutarea va avea loc în curând

11.04.2019 | 14:49
Ce urmeaza sa se intample cu Mirela Vaida dupa ce a nascut a treia oara Mutarea va avea loc in curand

Mirela Vaida este în culmea fericirii. Îndrăgita cântăreață și prezentatoare TV a născut miercuri cel de-al treilea copil, un băiețel pe nume Tudor Ștefan. Acum că familia s-a mărit, vedeta are nevoie de o nouă locuință.

Mirela Vaida se mută într-o vilă din Snagov

Odată cu venirea pe lume a celui de-al treilea copil, Mirela Vaida se va muta în casă nouă, întrucât apartamentul în care locuiește momentan nu mai este suficient de încăpător pentru întreaga familie. În aceste condiții, vedeta TV se va muta într-o superbă vilă ridicată la Snagov, imediat ce aceasta va fi gata.

Ideea de a ne muta în casă nouă ne-a venit în urmă cu vreo 4 ani, când încă nu aveam copii. Mergeam la echitație în zona Snagov și acolo mi-au plăcut pădurea, aerul curat, liniștea, pomii înfloriți primăvara. Am luat la picior străduțele și am descoperit terenuri de vânzare lângă pădure. Și eu, și soțul meu, Alex, am crescut la curte! Nu cunoaștem copilărie mai frumoasă decât cocoțați prin copaci, stând tolăniți în iarbă, jucându-ne până târziu pe-afară. Am cumpărat terenul, apoi au venit copiii unul după altul” , a povestit Mirela Vaida, în legătură cu planurile de mutare.

Mirela Vaida are p familie frumoasă și fericită
Mirela Vaida are p familie frumoasă și fericită

Mirela Vaida: „Abia așteptăm să ne mutăm”

Lucrurile au mers relativ greu, în sensul că a durat vreo trei ani până am ajuns la finisaje. O casă se construiește stând acolo, pe șantier, lângă oameni. Noi nu am știut lucrurile acestea și am învățat din mers! Am avut și dificultăți, dar acum suntem aproape de final. Fix când a venit și al treilea copil! Era și timpul, pentru că nu mai avem spațiu în actualul apartament! Bine, nici casa nu e prevăzută pentru trei copii, noi am conceput-o pentru doi copii, fiecare cu camera lui, însă acum îi vom culca pe cei mari împreună.

Abia așteptăm să ne mutăm acolo, să las copiii în voia lor, să vină în casă doar pentru a mânca și pentru a dormi, să-și consume energia, să crească sănătoși! Avem o curte mare, în curs de amenajare, în care visăm să facem grătare și petreceri între prieteni, că tot suntem lângă pădure și nu ne aude nimeni”  , a mai spus Mirela Vaida.