Life

Ce urmează să se întâmple cu zodiile până la toamnă. Remus Ionescu, avertismente pentru Berbeci

Astrologul Remus Ionescu a realizat previziunile astrologice pentru următoarea perioadă. La ce trebuie să se aștepte zodiile. Peștii au motive de bucurie, Berbecii sunt avertizați.
03.08.2022 | 18:24
Ce urmeaza sa se intample cu zodiile pana la toamna Remus Ionescu avertismente pentru Berbeci
Previziunile pentru următoarea perioadă realizate de Remus Ionescu. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Astrologul Remus Ionescu a spus la ce trebuie să se aștepte zodiile în următoarea perioadă. Până la toamnă, multe lucruri se vor schimba. Unii nativi vor face bani din piatră seacă, alții vor avea provocări de trecut. Peștii se numără printre cei mai norocoși, lucru care nu se poate spune și despre Berbeci.

La ce trebuie să se aștepte zodiile în următoarea perioadă, conform astrologului Remus Ionescu. Berbecii vor trece prin multe până la toamnă

Invitat la Antena Stars, Remus Ionescu a dezvăluit care sunt previziunile astrologice pentru această vară. Astrologul a avut vești bune pentru unele zodii și a ținut să le avertizeze pe altele.

ADVERTISEMENT

Berbec

Până la sfârșitul lunii august, Marte este încă în semnul Taurului, ceea înseamnă cheltuieli neprevăzute pentru Berbeci. Poate fi vorba, de asemenea, și despre o investiție. Partea bună este că ar putea recupera niște bani sau bunuri. Din luna septembrie, lucrurile se așază pentru ei. Nativii au fost avertizați de către celebrul astrolog să fie atenți  la ce se întâmplă în jurul lor.

Taur

Taurii sunt norocoși, în ultima vreme au avut parte de oferte, colaborări și parteneriate dinamice. Când Marte intră în semul Gemenilor, la sfârșitul lui august, nativii au parte de cheltuieli inițiate de altcineva, o persoană apropiată. Aceștia trebuie să rămână prudenți.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Gemenii au o perioadă bună din punct de vedere financiar. Pe de altă parte, există o predispoziție de a investi. Totuși, trebuie să se gândească de două ori înainte de a decide. De la sfârșitul lunii august, încep să se reactiveze niște prietenii care să le aducă și profit.

Rac

Racii se află în prezent într-o perioadă bună de care ar trebui să profite. În preajma zilei de 14 august, trebuie să fie atenți la tranzacțiile, ofertele și propunerile pe care le primesc. Dacă nu iau în calcul toate detaliile, s-ar putea produce schimbări nu tocmai plăcute pentru ei.

ADVERTISEMENT

Leu

Mercur în semnul Fecioarei le aduce Leilor inspirație și posibilitatea de a câștiga bani prin intermediul altora. De asemenea, la jumătatea lunii ar putea avea o situație tensionată. Trebuie să învețe să-și apere drepturile și dacă nu sunt apreciați, să plece.

Fecioară

Fecioarele primesc vești bune, apar câștiguri financiare și întreaga vară se anunță a fi una benefică pentru ei din acest punct de vedere.

ADVERTISEMENT

Balanță

Chiar dacă nu iau inițiativa, Balanțele primesc oferte și propuneri de la prieteni și parteneri de afaceri. Este nevoie, însă, să fie prudenți și să ia deciziile corecte când vine vorba de cheltuieli.

Scorpion

Scorpionii au parte de o perioadă dinamică din mai multe puncte de vedere. În plan profesional, vor avea numai de câștigat.

Săgetător

Săgetătorii pot primi o promovare la locul de muncă, însă acest lucru nu este urmat neapărat și de creșterea salariului. Cu toate acestea, sunt apreciați de superiori.

Capricorn

Capricornii au fost nevoiți să facă față unor provocări în ultima perioadă. Acum, trebuie să fie atenți la viitoarele contracte și să le citească cu atenție.

Vărsător

Vărsătorii sunt căutați, ofertați și recomandați pentru munca lor. De la jumătatea lunii, se pune problema prelungirii unui contract și trebuie să stabilească de la început ce salariu vor.

Pești

Peștilor le-a mers foarte bine până acum, iar acest lucru va continua. Pot începe să câștige mai mulți bani și le sunt recunoscute meritele.

ADVERTISEMENT
Tags: