Life

Ce va face Daniel Pavel de la Survivor România după terminarea emisiunii

Daniel Pavel a dezvăluit ce planuri are după ce se va întoarce din Republica Dominicană.
09.07.2021 | 12:45
Ce va face Daniel Pavel de la Survivor Romania dupa terminarea emisiunii
Ce va face Daniel Pavel de la Survivor România după terminarea emisiunii. Sursă foto: Survivor România/ facebook
ADVERTISEMENT

Survivor România se va termina pe 10 iulie când va avea loc finala. Prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel, a dezvăluit ce planuri de vacanță și-a făcut pentru următoarea perioadă.

Pavel a spus că își dorește să-și petreacă timpul cu familia sa în România, apoi va merge în mai multe excursii.

ADVERTISEMENT

Ce va face Daniel Pavel de la Survivor România după terminarea emisiunii

Survivor România se apropie de sfârșit, iar fanii emisiunii s-au întrebat ce va face prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel, după ce va reveni din Republica Dominicană.

Acesta a dezvăluit într-un interviu că își dorește să petreacă o vacanță minunată alături de familie și de iubita sa. Nu are de gând să stea foarte mult în România în această vară.

ADVERTISEMENT

“Cum ajung în țară, voi petrece timp cu tata, a fost ziua lui pe 2 iulie, și nu l-am văzut fizic de fix 1 an – cu pandemia și proiectul nostru. Cu fratele, sora, nepoții și, desigur, cu colegii mei de la Kanal D, primele zile după aterizare”, a spus Daniel Pavel, pentru Kanal D. 

Vrea să petreacă câteva zile romantice împreună cu iubita sa, apoi a planificat o altă vacanță în care va pleca cu fiul său.

ADVERTISEMENT

“Viena cu primul avion disponibil și iubita mea și plecăm pentru câteva zile undeva unde să depănăm cele 6 luni. Undeva spre finalul lunii iulie am să plec și cu băiatul meu într-un concediu de luptători.

Apoi, de ziua mea în septembrie, avem programată o vacanță cu iubita mea, în Creta”, a mai spus prezentatorul.

ADVERTISEMENT

Cine este Daniel Pavel și cum a ajuns să prezinte Survivor România

Daniel Pavel locuiește de 5 ani la Viena. S-a mutat acolo după ce s-a alăturat unui proiect de amploare.

Pavel a fost inițial ofițer în marina comercială, apoi a decis să lucreze în media. A lucrat la Antena 3 în calitate de prezentator al unei emisiuni săptămânale și a fost și redactor șef la Penny FM.

“Proiectul a presupus prezența mea, ca redactor-șef, full time, la Viena. Radioul emitea live, în toate magazinele rețelei de retail alimentar, 15 ore de programe de infotainment comercial și plasare de produse”, a spus acesta pentru VIVA.

Prezentatorul are un fiu în vârstă de 16 ani, care locuiește în Austria împreună cu mama sa.

ADVERTISEMENT