Life

Ce va face Daniel Pavel după ce se termină Survivor România. Anunțul neașteptat făcut de prezentatorul de la Pro Tv

Ce planuri are Daniel Pavel după ce se va termina Survivor România 2023, sezonul 4. Prezentatorul TV a făcut un anunț neașteptat.
16.05.2023 | 18:18
Ce va face Daniel Pavel dupa ce se termina Survivor Romania Anuntul neasteptat facut de prezentatorul de la Pro Tv
Daniel Pavel încheie săptămâna viitoare un nou sezon Survivor România 2023. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Daniel Pavel, dezvăluiri despre planurile sale după ce se va termina Survivor România 2023. Săptămâna viitoare, prezentatorul TV va duce la bun sfârșit un nou sezon al emisiunii care l-a consacrat în toată țara. Ce anunț neașteptat a făcut?

Daniel Pavel, dezvăluiri despre intențiile lui după ce se va termina Survivor România 2023

Daniel Pavel, sau ”domnu’ Dan” așa cum i se mai spune la Survivor România, este unul dintre cei mai iubiți și renumiți moderatori din țară, de când a preluat rolul de prezentator al uneia dintre cele mai de succes competiții despre supraviețuire. Fanii nu au întârziat să apară și sunt curioși să afle orice amănunt despre viața lui.

ADVERTISEMENT

De exemplu, unii admiratori se întreabă ce va face ”domnu’ Dan” după cinci luni petrecute în Republica Dominicană, dacă va pleca în vacanță sau dacă are planuri de nuntă, având în vedere că are o parteneră foarte frumoasă, Ana Maria Pop.

Daniel Pavel are o agendă bine stabilită. Moderatorul abia așteaptă să pună din nou piciorul pe tărâm românesc, să-i vadă pe toți cei dragi și și-a programat o vacanță în Grecia cu fiul său, Antoniu, rezultat din căsătoria cu fosta parteneră, Anca.

ADVERTISEMENT

”Răspunsul este clar: familia și oamenii dragi. Deci aș putea rezuma ușor: vizitele – copilul, tata, fratele, sora. Sunt chiar mai mult de 3 (…) Ne este dor de ai noștri toți. Familie, prieteni. Când ajungem, vom fi rapid angrenați în proiect, vom face probabil scurte vacanțe – cea cu băiatul meu și Anca, explorând reliefuri sălbatice maritime în arhipagul elen e deja bătută în cuie”, a detaliat Daniel Pavel pentru unica.ro

Ce spune Daniel Pavel despre căsătorie și un nou copil în viața sa

Daniel Pavel nu s-a sfiit să vorbească și despre aceste aspecte. În privința unei căsătorii cu Ana Maria Pop, nu se dă în lături, dar încearcă să se concentreze mai mult, deocamdată, pe tot ce înseamnă Survivor România. În același timp, ambii nu vor să forțeze lucrurile, ci le lasă să curgă de la sine.

ADVERTISEMENT

”Ce vom discuta acasă legat de acest subiect rămâne în intimitatea noastră și veți afla la momentul potrivit. Pot doar să mai adaug că eu, ca bărbat, sunt, din nou, pregătit pentru o astfel de evoluție. Însă totul curge spre timpul cuvenit”, a mai spus Daniel Pavel.

Nici atunci când vine vorba despre un nou copil în viața sa, Daniel Pavel nu stă pe gânduri, mai ales că iubita lui își dorește să fie mamă. Îi surâde ideea de a avea ”o gâgâlice”, conform precizărilor sale, care să se joace cu Antoniu, și consideră că o astfel de situație ar fi o binecuvântare de la Dumnezeu.

ADVERTISEMENT

” (…) Perspectiva de a avea lângă mine o gâgâlice care să fie îndrumată/îndrumat de Antoniu, ca între frați, sună a nouă binecuvântare de la Divinitate”, a mai mărturisit Daniel Pavel, al cărui fiu este deja major și se pregătește să dea la facultate.

ADVERTISEMENT