Ce va face, de fapt, Elena Ionescu cu marele premiu de la Survivor. A luat o decizie surprinzătoare

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
05/06/2020, 12:06
Ce va face, de fapt, Elena Ionescu cu marele premiu de la Survivor. A luat o decizie surprinzătoare
Ce va face, de fapt, Elena Ionescu cu marele premiu de la Survivor. A luat o decizie surprinzătoare. Sursa foto: Instagram.com

Elena Ionescu s-a dovedit o adevărată învingătoare câștigând marele premiu de 250.000 de lei din cadrul competiției „Survivor România” care a avut loc în Republica Dominicană. Cântăreața a dezvăluit recent ce va face cu banii, decizia fiind una în beneficiului fiului ei, Răzvan.

Câștigătoarea „Survivor România” a dezvăluit ce va face cu banii

Frumoasa cântăreață, Elena Ionescu (32 de ani), a stat departe de casă timp de 4 luni, însă această depărtare de cei dragi a fost una benefică în cele din urmă pentru că s-a întors din Republica Dominicană cu marele premiu în valoare de 250.000 de lei fiind declarată câștigătoarea „Survivor România”.

Originară din Caracal, artista locuiește de 15 ani în chirie în Capitală, mărturisind că nu a avut ocazia de a-și achiziționa propria locuință. Ambițioasă din fire, așa cum a demonstrat în competiția difuzată la Kanal D, vedeta a declarat că mulțumită premiului câștigat va cumpăra pentru ea și pentru fiul ei, Răzvan, o casă.

„Miza, de la început, a fost să îi creez celui mic un cămin, condiţii de viaţă mai bune. Noi am stat în chirie. În 15 ani de când locuiesc în Bucureşti nu am avut ocazia să strâng atât de mulţi bani dintr-o dată să pot să achit o locuinţă, iar acum a venit momentul.

De când a venit Răzvan pe lume am o mare responsabilitate faţă de el”, a mărturisit fosta solistă a formației Mandinga, într-un interviu pentru click.ro.

Elena Ionescu, dezvăluiri despre momentele grele din „Survivor România”

Celebra cântăreață s-a dovedit cea mai puternică concurentă din show-ul „Survivor România”, în ciuda faptului că a fost propusă de nenumărate ori pentru eliminare și a suferit și mici accidentări. Elena Ionescu a mărturisit că i-a fost greu să se adapteze pentru că nimeni nu a înțeles-o, însă gândul la băiețelul ei a ambiționat-o și mai tare.

Bruneta a povestit care au fost cele mai grele momente din Republica Dominicană, dar și cui i-a simțit lipsa cel mai mult. Mai mult decât atât, vedeta a declarat că este mândră de experiența prin care a trecut pentru că a fost una unică unde a legat și prietenii frumoase.

„Cel mai  mult  în această competiţie m-a durut lipsa băieţelului meu, mă simţeam de multe ori vinovată că am plecat de acasă. Toată suferinţa se acutiza şi pentru că nu mă înţelegeam cu cei din echipă, simţeam că sunt într-un loc în care nu sunt înţeleasă şi nu ştiam în ce parte să o apuc.

Mi-a fost foarte greu. Au fost multe lipsuri, foamea care ducea la multe tensiuni, dispute. Dar experienţa a fost una absolut unică, s-au legat prietenii extraordinare, ne-am descoperit unii pe alţii, dar şi pe noi înşine, ne-am depăşit multe aşteptări”, a mai spus Elena Ionescu, potrivit sursei citate.

Din nefericire, artista s-a ales și cu neplăceri în urma acestui show de supraviețuire, întorcându-se acasă cu dureri musculare și de articulații, motiv pentru care va fi nevoită să facă fizioterapie. Asta și pentru că loviturile și căzăturile de pe traseu și-au spus cuvântul.

Închide ×