Fotbal intern

Ce va face Hagi la CFR-Viitorul: “Nu va juca pentru Steaua”

19.05.2018 | 13:50
Ce va face Hagi la CFRViitorul Nu va juca pentru Steaua

Gică Hagi poate trimite titlul către Bucureşti, dacă Viitorul va câştiga partida din Gruia, în compania celor de la CFR Cluj.

Preşedintele de imagine al FCSB, Helmut Duckadam, este convins că Viitorul îi poate ajuta pe roş-albaştri să câştige trofeul pentru prima dată după 3 ani. “Mai multe speranţe decât aşteptări. Ne gândim şi acum ce punct am pierdut la Iaşi, puteam să fim la mâna noastră. Aştept un meci în care să nu avem emoţii cu Astra, să fim la fel de motivaţi cum am fost la partida cu Craiova. În partida cealaltă se poate întâmpla orice, Hagi are obiectivele lui. Va fi o etapă interesantă Să nu uităm de partida de la Iaşi, chiar dacă nu ne intereseaza pe noi personal cred că va fi o partida interesantă pentru ca se luptă pentru locul 3. Nu stăm la mâna lui Hagi, am stat la mâna noastră. Hagi joacă pentru el, nu pentru Steaua. Joacă pentru banii lui, pentru valoarea jucătorilor lui şi joacă pentru un loc în cupele europene.”

Duckadam nu ştie de ce a fost schimbat arbitrul la CFR-Viitorul

“Nu ştiu care au fost motivele ( înlocuirii lui Istvan Kovacs cu Alexandru Tudor la partida CFR – Viitorul), cred că ambii arbitri nu au niciun fel de problemă, cred că la arbitri sunt emoţii poate mai mari decât la jucători pentru că îşi dau seama că toata lumea e cu ochii pe ei. Indiferent cine arbitrează o vor face cât pot de bine. Sunt convins că vor mai fi greşeli, dar important este să nu influenţeze rezultatele. Pentru mine a fost o surpriză placută cum a reuşit Dica să-i mobilizeze pe jucători la Craiova după meciul de la Iaşi. De neînţeles a fost acel joc, în primul rand atitudinea. Nu poţi spune că a fost vina lui Alibec, au fost 11 jucători şi toţi au fost apatici” a spus Helmuth Duckadam la Pro X.