Life

Ce va face Ionuț Iftimoaie banii de la Survivor România. Faimosul vrea să dea lovitura în afaceri: ”Nu vă ascund”

Ce va face Ionuț Iftimoaie banii de la Survivor România. Acesta vrea să dea lovitura în afaceri chiar în orașul său natal.
18.05.2023 | 13:15
Ce va face Ionut Iftimoaie banii de la Survivor Romania Faimosul vrea sa dea lovitura in afaceri Nu va ascund
Ce va face Ionuț Iftimoaie banii de la Survivor România. Foto Captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Ce va face Ionuț Iftimoaie banii pe care i-a câștigat la Survivor România. Acesta are în gând o afacere profitabilă!

Ce va face Ionuț Iftimoaie cu banii de la Survivor România

Ionuț Iftimoaie are planuri mari cu banii pe care i-a încasat de la Survivor după multe săptămâni petrecute în junglă. Acesta are deja în minte o afacere de succes, cu care vrea să dea lovitura.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre o galerie comercială numită Ifty Center, după numele său – Iftimoaie. Locul unde vrea să inaugureze galeria comercială este în Bacău, în orașul său natal, Comănești.

Fostul concurent de la Survivor speră ca în doi ani să fie gata complet afacerea sa și să aibă mare succes. Are și capital pentru că la Survivor a fost plătit în total cu circa 52.000 de euro!

ADVERTISEMENT

„Sincer vă spun, estimez ca în doi ani să finalizez această galerie, pe care o voi numi IFTY Center, pentru că are nevoie, ca orice altă zonă comercială, de o identitate.

Va fi o asociere cu numele meu, dar și cu un anume trecut al locului, fiindcă pe vremuri în această zonă oamenii locului știau că merg la IFU. Era o bază unde existau și ateliere mecanice și de prelucrare a lemnului”, a spus acesta pentru Playtech.

ADVERTISEMENT

Ionuț Iftimoaie, dezamăgit de situația economică din țară

Ionuț Iftimoaie spune că planurile sale au fost date peste cap de lucruri din viața personală. De asemenea, și situația economică din țară i-a mai tăiat din elan fostului sportiv.

Acesta ar fi vrut să se miște mai repede și să își deschidă afacerea după Survivor, dar iată că mai are de așteptat o perioadă bună de timp.

ADVERTISEMENT

„Nu vă ascund că toate aceste proiecte, procese, cu o anumită familie, pe diverse proiecte personale, dar și actuala conjunctură economică, mi-au mai frânat din elanul cu care am pornit la drum. Nici situația economică prin care trece țara nu ne ajută.

Mărirea asta de prețuri, care s-a întâmplat în ultima perioadă de timp, m-a făcut să fiu mai atent. Lucrez încă la documentație, pentru că am tot redimensionat proiectul pe care-l doresc”, a mai povestit acesta pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT
Tags: