Fotbal intern

Ce va face Mihai Stoica după întoarcerea la FCSB! Gigi Becali a lămurit lucrurile: “E singurul club la care poate munci.” EXCLUSIV

25.11.2019 | 14:09
Ce va face Mihai Stoica dupa intoarcerea la FCSB Gigi Becali a lamurit lucrurile E singurul club la care poate munci EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Mihai Stoica s-a întors la FCSB după doar trei luni după ce şi-a anunţat demisia de la echipă. Narcis Răducan a venit în locul lui Meme, însă nu a rezistat şi s-a despărţit de vicecampioana României după o discuţie mai aprinsă cu Gigi Becali. Patronul FCSB a precizat pentru FANATIK că Meme Stoica nu a revenit la echipă pentru a fi din nou director sportiv.


  • (P) Cota BETANO pentru Voluntari – FCSB: 1.80 este cota pentru “peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Ce va face Mihai Stoica după întoarcerea la FCSB: “Dacă vrea stă pe bancă, dacă vrea stă în tribună”

Gigi Becali a declarat că Mihai Stoica va face la FCSB ce îi pofteşte inima, neavând neapărat un post sau anumite atribuţii: “Eu v-am spus că Meme poate să revină oricând. A vrut să vină acum, l-am primit. El este, în primul rând, prietenul meu. Şi va avea mereu uşa deschisă la FCSB.

Meme vine pe ce post vrea el. Vrea să stea pe bancă, stă pe bancă, vrea să stea în tribună, va sta în tribună. Are libertate maximă. Face ce vrea el. O să mă ajute şi pe mine. Oricum, FCSB este singurul club la care Meme poate munci. Şi a vrut să se întoarcă la trei luni după ce a plecat, l-am primit fără nicio problemă”, a spus Gigi Becali pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
Ce va face Mihai Stoica după întoarcerea la FCSB! Gigi Becali a lămurit lucrurile: "E singurul club la care poate munci." EXCLUSIV
Ce va face Mihai Stoica după întoarcerea la FCSB! Gigi Becali a lămurit lucrurile: “E singurul club la care poate munci.” EXCLUSIV

Stoica, după ce a plecat de la FCSB: “Pentru prima dată în viaţa mea, fotbalul a trecut pe planul doi”

Mihai Stoica a plecat de la FCSB în luna august a acestui an spunându-i patronului că are nevoie de o pauză: “Poate pentru prima dată în viaţa mea, fotbalul a trecut pe planul doi. Am spus atunci că soacra mea trăia ultimele clipe. Între timp nu mai e între noi, au fost şi alte probleme despre care nu vreau să vorbesc.

Am plecat şi pentru ca nu puteam sa fac mare lucru. Puteam să-i spun lui Gigi să mă lase câteva zile, dar această situaţie a fost în perioada în care am realizat că nu mai pot ajuta echipa. N-am reuşit în mai să-l conving pe Gnohere să se opereze. N-am reuşit. Înainte nu mi se întâmpla. Nu puteam să-l duc cu forţa la Londra”, a spus Meme Stoica imediat după ce a plecat de la FCSB în luna august.

ADVERTISEMENT

Pauza a durat trei luni şi Mihai Stoica şi-a anunţat revenirea la FCSB în urmă cu 5 zile. În acest moment, echipa lui Bogdan Argeş Vintilă este pe locul 6 în Casa Pariurilor Liga 1 cu 27 de puncte.

  • 54 de ani are Mihai Stoica
  • 3 luni a fost plecat Meme Stoica de la FCSB

 

Tags: