Simona Halep

Ce va face Simona Halep după Roland Garros 2019! A luat deja decizia

Ce va face Simona Halep dupa Roland Garros 2019 A luat deja decizia

Simona Halep a stabilit deja ce va face după Roland Garros 2019, turneu la care s-a oprit în faza sferturilor de finală după înfrângere cu Amanda Anisimova, scor 2-6, 4-6. Cel mai probabil, fostul lider mondial își va lua o pauză de aproape trei săptămâni înainte de a începe să joace în sezonul de iarbă, care va culmina cu turneul de Grand Slam de la Wimbledon, programat în perioada 1-14 iulie.

Ce va face Simona Halep după Roland Garros 2019

După ce s-a oprit în sferturi la Roland Garros 2019, Simona Halep a stabilit deja ce va face după încheierea se zonului de zgură. După o binemeritată vacanță, campioana noastră va merge la turneul de iarbă de la Eastbourne, care va avea loc în perioada 23-29 iunie, chiar în săptămâna de dinaintea Wimbledonului. Românca a confirmat faptul că a acceptat wild-card-ul oferit de organizatorii întrecerii de la Eastbourne.

”Sunt încântată că revin la Eastbourne în această vară. Am avut câteva meciuri bune aici în 2017 şi m-am bucurat de atmosfera intimă, cu susţinere foarte frumoasă din partea fanilor. Suprafeţele de joc cu iarbă sunt frumoase şi oferă oportunitatea celei mai bune pregătiri posibile pentru Wimbledon. Sunt recunoscătoare că am primit acest wild-card”, a declarat Halep, pentru site-ul oficial al competiției.

Simona Halep servind în meciul cu Ajla Tomljanovic din primul tur de la Roland Garros 2019

”Abia așteptăm să o vedem revenind pe iarbă”

”Este o veste foarte bună faptul că o vom primi pe Simona din nou la Eastbourne. A avut un parcurs foarte bun în 2017 şi abia aşteptăm să o vedem revenind pe iarba de la Eastbourne în această vară”, a afirmat şi directorul turneului, Gavin Fletcher. În 2017, Simona Halep a ajuns până în sferturile de finală ale competiției, iar anul trecut nu a participat din cauza unei accidentări.

Deși a părăsit Roland Garros 2019 în faza sferturilor, deocamdată nu se pune problema ca Simona Halep să își schimbe antrenorul. Fostul mare tenismen german Boris Becker a vorbit cu FANATIK la Paris despre posibilitatea să o antrenze pe româncă în viitor. Un alt mare campion al anilor ’80, suedezul Mats Wilander, este de părere că antrenorul Darren Cahill nu a fost un punct crucial în cariera Simonei Halep și este de părere că fostul lider mondial se poate descurca și fără el.