News

Ce va întâmpla cu vremea în această săptămână. ANM a anunțat când se răcește și unde va ploua

Autor: Daniel Scripcaru | 02.09.2019 | 08:56
Cum va fi vremea săptămâna aceasta

Meteorologii știu ce va întâmpla cu vremea în această săptămână. Astfel, aflăm din prognoza meteo pentru săptămâna în curs că temperaturile ridicate vor mai rămâne în România câteva zile. Meteorologii anunţă că, deşi nopţile au început să fie tot mai reci, pragul de caniculă va mai fi depăşit cel puţin o dată săptămâna viitoare. Abia de miercuri, temperaturile vor începe să mai scadă uşor, iar tot atunci își fac apariția și ploile.

Cum va fi vremea săptămâna aceasta: caniculă, ploi, caniculă

Meteorologii spun, însă, că săptămâna va începe tot cu o vreme caniculară. „Primele două zile ale săptămânii vor aduce o vreme călduroasă în cea mai mare parte a țării, asta înseamna valori de peste 30 de grade. Vom atinge 35-36 de grade, valori măsurate la umbră, dupa orele amiezii”, a declarat meteorologul ANM Mihai Timu, conform B1 Tv.

Vestea bună pentru unii este că de miercuri vremea se va mai răcori şi va ploua în mai multe regiuni. ”Miercuri se mai răcorește un pic. Va pătrunde un aer mai rece din Europa. Maximele vor porni de la valori de 21-23 de grade în depresiuni pentru jumătatea de sud-vest a țării”, a mai spus Timu.

Cum va fi vremea săptămâna aceasta
Cum va fi vremea săptămâna aceasta

Marți și miercuri va ploua torențial în mai multe regiuni din țară

Marți și miercuri vă sfătuim să rămâneți acasă, deoarece va ploua cu găleata. Dacă, totuși, trebuie să mergeți la serviciu, nu uitați umbrela, deoarece meteorologii anunță ploi torențiale. Acestea se vor semnala în zonele de deal și de munte

”Va fi o vreme destul de însorită. Atragem atenția asupra a ceea ce se va întâmpla de marți după-amiaza. Vor fi averse torențiale în zonele de deal și de munte”, a mai anunțat meteorologul. Specialistul ANM a spus că, spre finalul săptămânii, temperaturile vor creşte din nou şi vor fi mai ridicate decât cele obişnuite pentru această dată.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!