Fotbal intern

Florin Prunea, surprins într-un trening cu însemnele lui Poli Iași la cumpărături! Reacţie amuzantă: “A rămas nevastă mea fără zarzavaturi”

10.03.2020 | 17:41
Florin Prunea surprins intrun trening cu insemnele lui Poli Iasi la cumparaturi Reactie amuzanta A ramas nevasta mea fara zarzavaturi
ADVERTISEMENT

Florin Prunea a fost surprins, la cumpărături, îmbrăcat într-un trening albastru, cu însemnele lui Poli Iași. Situația este cu atât mai bizară cu cât oficialul lui Dinamo este într-un conflict deschis cu antrenorul moldovenilor, Mircea Rednic.


UPDATE, ora 17:42/ Florin Prunea a comentat amuzat pozele în care apare în treningul celor de la Poli Iaşi şi a declarat că nu se gândea că o astfel de poză va declanşa un scandal monstru: “Poza este făcută azi la prânz. Nevastă mea făcea o ciorbă şi a rămas fără zarzavaturi.

ADVERTISEMENT

Nu am mai ţinut cont de cum am fost îmbrăcat. Am văzut cine a publicat poza. Nu mă gândeam că poate ieşi un scandal monstru că eu sunt îmbrăcat într-un trening cu Iaşi. A fost o chestiune premeditată. Nu cred că era în regulă să merg în echipamentul lui Dinamo la cumpărături. În echipamentul nostru nu mergi la cumpărături”, a spus Prunea.


Florin Prunea, în treningul lui Poli Iași

Florin Prunea a venit în vară la Dinamo, după mai multe sezoane în care a fost în conducerea celor de Poli Iași, dar se pare că fostul component al „Generației de Aur” nu și-a uitat vechea echipă.

ADVERTISEMENT

Un utilizator de Facebook l-a surprins pe Florin Prunea într-un centru comercial din București, la cumpărături, îmbrăcat într-un trening albastru, cu însemnele lui Poli Iași pe el.

„Cily Alex”, utilizatorul de Facebook care a publicat pozele cu Florin Prunea, a adăgugat și descrierea: „Florine, ai uitat la ce echipă ești conducător tată? Dacă te vede Rednic dă cu tine de pământ. Asta este Dinamo în ziua de azi”.

ADVERTISEMENT
Florin Prunea, în treningul lui Poli Iași la cumpărături. FOTO: Facebook
Florin Prunea, în treningul lui Poli Iași la cumpărături. FOTO: Facebook

La postare a comentat și Ionel Culina, ofițerul de presă de la Dinamo, cu trei emoticoane în care recunoștea amuzanta situație.

Florin Prunea, în conflict cu Mircea Rednic

Situația este cu atât mai inedită cu cât Florin Prunea este în conflict declarat cu Mircea Rednic, antrenorul celor de la Poli Iași.

ADVERTISEMENT

„Războiul” a pornit de la o declarație oferită de Prunea, în care îl acuza pe Rednic că este principalul vinovat pentru conflictul de la Dinamo din vară, când suporterii au organizat mai multe proteste.

Rednic este principalul instigator şi am dovezi clare. Cei care au venit cu torţe la casa lui Bălănescu, i-au speriat familia, au vopsit maşini, au venit de la Rednic de acasă, sunt suporteri care au recunoscut asta.

Am avut o discuţie cu Ionuţ Negoiţă şi nu trebuie să mai ascundem mizeria sub preş! Acest profitor şi fiica lui au căpuşat clubul Dinamo! Au încasat sute de mii de euro din comisioane!”, susține Prunea în iulie 2019.

Pentru aceste declarații, Mircea Rednic l-a dat în judecată pe Florin Prunea, căruia îi cere daune de 1.000.000 de euro.

ADVERTISEMENT