Ce a văzut la clubul groazei nu va putea uita niciodată! “Imagine apocaliptică! Mă uitam şi nu-mi venea să cred”

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
03/11/2015, 16:23
Ce a văzut la clubul groazei nu va putea uita niciodată! “Imagine apocaliptică! Mă uitam şi nu-mi venea să cred”

O tânără de la Jandarmerie s-a numărat printre salvatorii care au intervenit la clubul Colectiv din capitală. Ea a povestit, cu lacrimi în ochi, despre infernul pe care l-a trăit acolo în noaptea de 30 octombrie.

În cadrul unui interviu pe care l-a oferit pentru TV, o tânără care lucrează în Jandarmerie a povestit despre noaptea de iad pe care a trăit/o la clubul Colectiv din Capitală, acolo unde un incendiu devastator a curmat viaţa a 32 de oameni, în timp ce alte 146 de persoane au fost grav rănite.

“Eu am ajuns în aproximativ 20 de minune.Şeful nostru urla la noi să venim mai repede. Am lăsat maşina pe o străduţă ca să nu mai încurcăm. Când am ajuns în faţă la club, am văzut o imagine apocaliptică. Nu sunt cuvinte de descris, mă uitam şi nu îmi venea să cred. Erau oameni morţi întinşi pe care nu mai aveam cum să-i salvez. M-am gândit că puteam să fiu acolo, mă gândeam la părinţii mei. Eu am acţionat ca un simplu om, dorinţa de a ajuta întrecea orice.

Unii dintre răniţi nu mai spuneau nimic. Dar a fost un tânăr cam de statura mea, care m-a prins de mână şi m-a rugat să le spun pompierilor că prietena lui a rămas la baie şi nu o mai găseşte. Ulterior pe acel băiat l-am văzut la IML. A fost greu, sunt multe de spus şi în acelaşi timp, nu are rost, pentru că nu îi mai aduce nimeni înapoi pe cei care au pierit acolo”, a spus tânăra de la Jandarmerie.

Sursă: www.libertatea.ro

Închide ×