Life

Ce vedetă a înlocuit-o pe Adela Popescu la Vorbește Lumea. Vedeta a fost confirmată pozitiv cu Covid-19

Theo Rose a înlocuit-o pe Adela Popescu la emisiunea Vorbește Lumea, după ce vedeta a aflat că are Covid-19.
10.09.2021 | 15:36
Ce vedeta a inlocuito pe Adela Popescu la Vorbeste Lumea Vedeta a fost confirmata pozitiv cu Covid19
Ce vedetă a înlocuit-o pe Adela Popescu la Vorbește Lumea. Vedeta a fost confirmată pozitiv cu Covid-19
ADVERTISEMENT

Fanii emisiunii au aflat astăzi cine a înlocuit-o pe Adela Popescu la emisiunea Vorbește Lumea. Soția lui Radu Vâlcan a fost infectată cu Covid-19 și va lipsi cel puțin două săptămâni.

Cea care i-a ținut locul vedetei a fost Theo Rose, care nu se află la prima experiență de acest gen.

ADVERTISEMENT

Aceasta a mai prezentat emisiunea de la Pro Tv în perioada în care Adela Popescu se afla în concediu de maternitate.

Ce vedetă a înlocuit-o pe Adela Popescu la Vorbește Lumea

Adela Popescu este obligată să stea acasă două săptămâni, după ce a aflat că are Covid-19. Starea sa de sănătate nu este gravă, iar vedeta spune că face tot ce poate pentru a-și proteja copiii.

ADVERTISEMENT

Theo Rose a fost cea care a înlocuit-o pe Adela Popescu. Cântăreața a mai făcut parte din echipa emisiunii în această vară, atunci când spunea că mereu a fost atrasă de această industrie.

“Am fost foarte veselă. Voiam de mult ceva în televiziune. Aveam nevoie de un proiect curat. Să fiu eu așa cum sunt, să am părere. Mi-am dorit să pot să dezvolt subiecte.

ADVERTISEMENT

Nu am simțit că m-a suprasolicitat emisiunea. Nu mă duc să mă plâng. E momentul să profit de această ocazie”, spunea cântăreața în exclusivitate pentru FANATIK, în această vară.

La finalul emisiunii de vineri, cei trei prezentatori au anunțat că fanii vor avea o surpriză luni. Așa că este posibil ca atunci să apară o altă vedetă în locul Adelei Popescu.

ADVERTISEMENT

Adela Popescu a amânat botezul

Soția lui Radu Vâlcan a anunțat că a amânat botezul fiului ei, după ce a fost diagnosticată cu Covid-19. Evenimentul ar fi trebuit să aibă loc azi. Adela Popescu a postat un filmuleț cu o jucărie pe care a primit-o pentru cel mic și a făcut și anunțul.

“Pentru că astăzi trebuia să-l botezăm, dar am anulat din cauza îmbolnăvirii mele, Ivona ne-a trimis asta”, a scris Adela Popescu pe una dintre rețelele de socializare.

Adela Popescu a aflat joi că este bolnavă. 

“M-am simțit rău, așa că am făcut testul COVID, care, din păcate, a ieșit pozitiv. Acum umblu cu mască prin casă, pentru a proteja bebelușul. Ceilalți doi băieți sunt la bunici. Îmi pare rău că nu sunt acolo cu voi, însă timp de două săptămâni ne vom vedea în această ipostază. Urma să fac vaccinul, dar am așteptat să treacă o perioadă după naștere”, a declarat vedeta.

ADVERTISEMENT