Life

Ce vedetă ar putea prezenta Asia Express sezonul 4 în locul Ginei Pistol. Surprize uriașe pregătite de Antena 1

28.04.2021 | 15:16
Ce vedeta ar putea prezenta Asia Express sezonul 4 in locul Ginei Pistol Surprize uriase pregatite de Antena 1
ADVERTISEMENT

Asia Express revine pe micile ecrane cu sezonul 4 după un an de pauză, marea întrebare care stă pe buzele tuturor în prezent fiind și o va înlocui pe Gina Pistol la cârma competiției de la Antena 1. De asemenea, fanii se întreabă și unde se filmează. 

Reality show-ul moderat până acum de frumoasa blondină este o certitudine, în curând vor începe filmările pentru o nouă aventură! Cât despre vedeta care ar putea prezenta show-ul, ei bine, se vehiculează mai multe nume sonore din showbiz-ul autohton.

ADVERTISEMENT

Una dintre persoanele care s-a luat în calcul și care are priză la public este, potrivit click.ro, Dorian Popa. Cântărețul nu este singurul de pe lista scurtă a producătorilor Asia Express, fiind luați în calcul și Speak, Liviu Vârciu sau Răzvan Fodor.

Asia Express revine pe TV. Cine ar putea prezenta emisiunea, în locul Ginei Pistol

Ultimele trei vedete sunt foști concurenți din primele trei sezoane, Răzvan Fodor reușind să câștige în ediția anterioară premiul cel mare de 30.000 de euro, alături de juratul de la „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea.

ADVERTISEMENT

Sursa menționată mai arată că Ionuț Dongo sau Oase, așa cum este cunoscut, rămâne în continuare în fața camerelor. El nu este străin de emisiune, fiind câștigătorul sezonului 2, premiu pe care l-a împărțit cu CRBL, cu care acum nu mai e prieten.

Producătoarea Mona Segall și colegii ei de la Antena 1 par că au pregătite toate detaliile pentru a dat startul unei noi aventuri, inclusiv zona în care se va filma. Dacă până acum concurenții au trecut prin temperaturi ridicate, de data asta se schimbă serios registrul.

ADVERTISEMENT

Vedetele și echipa de producție vor cunoaște țări mai apropiate de România, printre acestea numărându-se Turcia și Rusia. Așadar, anul acesta Asia Express a lăsat traseele din Thailanda sau India pentru regiuni cum ar fi Sochi, Rize sau Trabzon.

La capitolul participanți, Antena 1 are pregătite câteva nume grele. Andreea Antonescu, fosta concurentă de la Survivor România, ar putea pleca în această competiție. Surpriza este cu atât mai mare, cu cât ar putea face echipă cu Andreea Bălan, care a terminat filmările de la „Te cunosc de undeva!”.

ADVERTISEMENT

Totodată, pe aceeași listă se mai află Pepe, Connect-R, Jo și Juno, toți cântăreți, care perioada acesta nu au concerte și ar putea accepta propunerea inedită venită de la Antena 1.

ADVERTISEMENT