Life

Ce vedete au datorii la Adina Buzatu: „De multe ori, eu uit să mai fac calculele”

Adina Buzatu a fost invitată în emisiunea „Detectorul de minciuni”, în care a făcut o serie de confesiuni, în premieră. Creatoarea de modă a spus că există vedete care îi datorează bani.
22.07.2022 | 11:35
Ce vedete au datorii la Adina Buzatu De multe ori eu uit sa mai fac calculele
Adina Buzatu, la „Detectorul de minciuni”. Foto: Youtube
ADVERTISEMENT

Adina Buzatu a făcut câteva dezvăluiri interesante despre industria în care lucrează în cea mai recentă apariție. Creatoarea de modă s-a supus detectorului de minciuni al emisiunii prezentate de Oana Radu pe canalul de Youtube The Xclusive al Kanal D.

Adina Buzatu: „Există vedete care au datorii la mine”

Fashionista a spus că nu e un secret că există vedete care au datorii la ea. A și nominalizat pe doi dintre cei mai în vogă artiști de la noi, care trebuie să îi dea niște bani, dar nu pentru că ar fi rău platnici, ci pentru că ea a uitat să facă anumite calcule.

ADVERTISEMENT

Adina a spus că Alex Velea și Bogdan de la Ploiești sunt doi dintre cântăreții care au datorii la ea, însă nu e din cauza lor.

„Da, există vedete care au datorii la mine. Uite, pentru că am uitat să le fac calculele. De multe ori, eu uit să mai fac calculele.

ADVERTISEMENT

Am vorbit și cu Alex Velea că are să-mi dea bani. Săracul, nu e vina lui. Nu mi s-a întâmplat să nu îmi dea niciodată banii înapoi”, a declarat Adina Buzatu pe Youtube.

A devenit prietena bărbaților care i-au făcut avansuri

Vedeta a mai mărturisit că există, de asemenea, celebrități care cumpără în rate, chiar dacă au bani să plătească pe loc. Motivul? Adina le propune tot felul de haine și accesorii pe care le trimite starurilor, iar plățile pot întârzia fără să fie vorba de rea-voință.

ADVERTISEMENT

Adina a făcut câteva confesiuni și despre viața ei intimă. A recunoscut că este o femeie destul de dominantă și a mai spus că a primit multe avansuri de-a lungul timpului.

Culmea ironiei, a rămas prietenă cu toți bărbații care s-au dat la ea la un moment dat.

„Cu 99% din ei am rămas prietenă. Nu aș putea să mă îndrăgostesc de un om cu care lucrez. Nu aș putea să mă îndrăgostesc de soțul sau iubitul unei prietene”, a mai zis Adina Buzatu.

ADVERTISEMENT