News

Ce vedete vor merge la înmormântarea lui Alex Faur. Asistența va fi impresionantă

03.05.2019 | 14:44
Ce vedete vor merge la inmormantarea lui Alex Faur Asistenta va fi impresionanta

Alex Faur, un tânăr cunoscut în lumea mondenă și un apropiat al vedetelor, a murit joi, în jurul orei 11, la vârsta de 40 de ani, răpus de o boală cumplită. Milionarul a anunțat că se confruntă cu probleme de sănătate, iar vedetele autohtone i-au sărit în ajutor, făcând un apel umanitar, toți încercând să facă rost de sânge pentru acesta.

Ce vedete vor merge la înmormântarea lui Alex Faur

Potrivit unor surse, bărbatul suferea de leucemie, în timp ce altele susțineau că ar fi contactat salmonella, iar pe fondul unor infecții care nu au fost tratate la timp a suferit complicații. Alex Faur va fi condus pe ultimul drum sâmbătă, iar înmormântarea va avea loc la ora 13:00, la cimitirul Bellu din București. Familia și apropiații sunt sfâșiați de durere, iar cel care și-a exprimat suferința în urma pierderii a fost Cătălin Botezatu. „Am auzit acum câteva zile, nici nu am ştiut cât este de bolnav.

Nu-mi vine să cred. Îl cunosc de ani de zile, de peste 20 de ani. Nu-mi vine să cred că a încetat din viaţă. Nu mi-am imaginat că nu va supravieţui, a fost un băiat extraordinar”, a declarat creatorul de modă profund marcat de dispariția apropiatului său.

Ce vedete vor merge la înmormântarea lui Alex Faur. Asistența va fi impresionantă
Asistența va fi impresionantă

Asistența va fi impresionantă

Prietenii își vor lua ”adio” de la prietenul lor sâmbătă, de la ora 13:00. Prezenți vor fi Delia, artista care a cerut ajutorul admiratorilor ei din mediul online, rugând fanii să meargă și să doneze sânge pentru bunul ei prieten, designerul Cătălin Botezatu, Gina Pistol, creatorul de modă Mircea Bărbulescu, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal Mario Iorgulescu, Cosmin Olăroiu, Ana Morodan, Anastasia Soare, fiul celebrului designer Elie Saab și mulți alții.

Milionarul trecuse, în urmă cu ceva timp printr-o cumpănă, când mama lui s-a stins din viață. A plecat în Peru la un vraci, iar după întâlnirea cu acesta a hotărât să renunțe la vicii. În ultima perioadă, Faur bea doar apă plată în club și adoptase un stil de viață sănătos, aceasta fiind și ultima dorință a mamei sale.