Atac şoc la Rapid: “A fugit cu tiparniţa de bilete!”

Mircea Dominte   
în Stiri sportive
15/08/2014, 18:38
Atac şoc la Rapid: “A fugit cu tiparniţa de bilete!”

Valerii Moraru susţine că varianta optimistă ca Rapidul să iasă din insolvenţă este chiar începutul lui 2015. Altfel, actualul patron al Rapidului lansează şi un atac la adresa Cristinei Andronache, administratorul judiciar al clubului.

Bugetul clubului în acest moment este de două milioane de euro. Datoria care trebuie renegociată în acest moment este de 2,6 milioane de euro. Nu vreau să o schimb pe doamna Andronache, ci vreau doar să respecte ceea ce stabilim împreună. Nu una să spunem şi alta să facem. Nu vreau să dau exemple fiindcă apoi iar intrăm în conflict. Avocaţii mi-au spus că pot face plîngere penală, dar sigur nu se va ajunge acolo. Pentru abuz în serviciu pot face plîngere penală. De la ProRapid a fost ridicată de urgenţă tiparniţa de bilete, ceea ce nu este normal. Şi multe altele, dar nu vreau să mai dau alte exemple”, a declarat Valerii Moraru la DigiSport.

“Clubul are acoperit bugetul pe sezonul în curs şi, foarte probabil, se va rezolva şi cu plata restanţelor. Domnul Ganea are susţinerea noastră, lucrăm bine împreună, iar rezultatele depind şi de el. Cred că într-un an sau un an jumate clubul ar putea ieşi din insolvenţă, însă varianta optimistă este chiar pînă la finalul actualului sezon fotbalistic. Pe Cristea i l-am propus domnului Ganea, este o valoare, dar se pare că nu va rămîne, nu-l doreşte. Dacă domnul Massone îmi întoarce banii pe care i-am investit eu pînă acum la Rapid, eu îi cedez clubul. Sînt optimist că putem lua punct sau puncte la Petrolul“, a încheiat omul de afaceri.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

Închide ×