Fotbal international

Ce veste pentru Gigi Becali: Manchester United caută jucători în Europa de Est

14.05.2020 | 16:03
Ce veste pentru Gigi Becali Manchester United cauta jucatori in Europa de Est
ADVERTISEMENT

Pandemia de coronavirus a afectat veniturile cluburilor din întreaga lume, astfel încât echipele mari din Europa și-au regândit strategia și vor fi mult mai tentate să cumpere jucători de pe piața de transferuri din Europa de Est, ceea ce poate fi o veste bună și pentru România.

Manchester United este dispusă să caute noi talente în Europa de Est, motivul fiind prețurile de transfer mult mai scăzute pentru jucători decât în cazul altor campionate.

ADVERTISEMENT

„Diavolii roșii” și-au trimis scouterii în Europa de Est, sub îndrumarea lui Piotr Sadowski, celebrul scouter al lui Manchester United.

Manchester United caută jucători în Europa de Est

De-a lungul timpului, Manchester United a mai adus jucători din Europa de Est, însă nu toți au confirmat. Cel mai bun transfer făcut de „diavolii roșii” a fost cel al lui Namanja Vidic, fundaș venit de la Spartak Moscova pentru 10.500.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Totodată, United a cunoscut și „reversul medaliei”, după ce l-a transferat pe Zoran Tosic de la Partizan Belgrad pentru 7.000.000 de euro, dar mijlocașul sârb nu a confirmat niciodată pe „Old Trafford”.

Visul suprem al lui Gigi Becali

Gigi Becali continuă să spere că cluburile mari din Europa îi vor cumpăra „perlele”, în special pe Florinel Coman și Dennis Man, care au avut de-a lungul timpului oferte din străinătate, însă patronul FCSB-ului a ținut tare la preț.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a vorbit despre interesul lui Liverpool pentru Florinel Coman și a explicat că este interesat doar de banii pe care o asemenea tranzacție i-ar aduce.

„Vând tot, nu mă mai interesează să cumpăr până nu văd ce se întâmplă. Am scăzut la 10 milioane prețul, dar acum, după ce începe, o să ridic la 30 de milioane de euro prețul lui Coman.

ADVERTISEMENT

Nu am vorbit cu Victor, nu știu despre ce e vorba. Me mine mă interesează banii în cont, nu întrebările lui Klopp. Florinel e numărul unu la viteză”, a spus Gigi Becali la TV Pro X.

  • 5.400.000 de euro este cota de piață a lui Florinel Coman, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT