Ce veste pentru Ianis! Poate debuta în Serie A chiar contra lui Juventus!

Răzvan Scarlat   
in STIRI INTERNATIONALE
20/08/2016, 00:02
Ce veste pentru Ianis! Poate debuta în Serie A chiar contra lui Juventus!

Ianis Hagi are şanse foarte mari să debuteze, oficial, în tricoul Fiorentinei. Italienii au anunţat că tînărul fotbalist va face parte din lotul formaţiei viola pentru partida cu Juventus, din prima etapă, care se va disputa sîmbătă, de la ora 21:45.

Fiul lui Gică Hagi a impresionat în partidele de verificare din această vară şi, conform it.violachannel.it, va fi păstrat de Paulo Sousa, antrenorul Fiorentinei, în lot pentru duelul cu campioana Italiei.

În vîrstă de 17 ani, Ianis Hagi a fost transferat de Fiorentina de la Viitorul la 10 iulie şi are şansa să debuteze în Serie A chiar contra lui Juventus, formaţie care domină campionatul de ani buni.

Serie A nu este singurul campionat care va începe la acest final de săptămînă. Primera Division este altă competiţie care îi va ţine cu sufletul la gură pe toţi iubitorii fotbalului şi care debutează în week-end. (VEZI DETALII).

Ştirea MOMENTULUI

Alibec s-a înjurat cu fanii după eliminarea din meciul cu Dunărea Călărași. Ce amendă va primi

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×