News

Vestea care l-a lăsat fără cuvinte! Ce i-a transmis soţia lui Mirel!

Antrenorul Stelei are, pe lîngă problemele echipei, şi grijile unei familii numeroase: este aşteptat un eveniment care-i acaparează gîndurile....
20.08.2015 | 10:06

Antrenorul Stelei are, pe lîngă problemele echipei, şi grijile unei familii numeroase: este aşteptat un eveniment care-i acaparează gîndurile.

Mirel Rădoi a luat o decizie foarte importantă în această vară în ceea ce priveşte cariera lui. Şi, implicit, viaţa lui. Şi, implicit, familia lui. Fotbalistul Mirel Rădoi a pus ghetele în cui şi a trecut de pe gazon pe banca tehnică.

În culisele acestei hotărîri un rol important a avut chiar soţia fostului, de acum, mijlocaş defensiv. Viviana Rădoi şi-a dorit să revină acasă după 6 ani de „pribegie” prin fascinanta lume arabă. „Pribegie” profitabilă altfel, dar, pînă la urmă, tot „pribegie”… Aşa că, în momentul în care naşul Gigi i-a propus finului Mirel să preia banca Stelei, hotărîrea acestuia de a se întoarce în ţară era deja „coaptă” şi oferta a picat la ţanc. (VEZI SUS IN GALERIA FOTO IMAGINI CU SOŢIA LUI MIREL RADOI)

FOTO 1                       FOTO 2

FOTO 3                        FOTO 4

FOTO 5                        FOTO 6

FOTO 7                        FOTO 8

Incredibila excepţie făcută de Piţi

Mirel şi Viviana, fosta domnişoară Filipescu, au un mariaj de 14 ani. Sînt împreună din 1999, s-au căsătorit în faţa lui Dumnezeu în 2001, atunci cînd a avut loc cununia religioasă, iar în 2009, fotbalistul a „trebuit” să-şi ducă partenera de viaţă şi la Starea Civilă. După 7 ani de la uniunea bisericească! Realitatea pare o poveste care începe cu „A fost odată ca niciodată…” pentru că a fost chiar odată ca niciodată ca un fotbalist să plece, să fie învoit mai corect spus, din cantonamentul echipei naţionale înaintea unui meci pentru a spune „Da” în faţa ofiţerului Stării Civile. Era februarie 2009, înaintea unui amical cu Croaţia, 1-2 în Ghencea, iar antrenor era Întunecimea Sa Victor Piţurcă, vestit peste nouă mări şi nouă ţări pentru intransigenţa şi neînţelegerea sa în ceea ce priveşte nevoile lumeşti ale „supuşilor”. „Prinţul” defensivei, Mirel Rădoi, a fost o excepţie.

Arabii l-au trimis în faţa unui ofiţer. Cel al Stării Civile!

Surse din preajma actualului tehnician al Stelei susţin că acesta a „trebuit” să facă această cununie civilă „pe repede înainte” pentru că şeicii arabi care patronau echipa la care se transferase, Al-Hilal, i-au impus să vină în ţara lor, dacă vrea să-şi aducă şi familia, numai cu acte legale.

„În februarie 2009, Rădoi a fost învoit din cantonamentul naţionalei pentru a se căsători la Starea Civilă. Băieţii aveau un meci amical cu Croaţia şi lipsa lui Mirel a surprins pentru că el era foarte serios la antrenamente, nu lipsea decît dacă era accidentat, iar Piţi, antrenor atunci, era cunoscut ca un adept al disciplinei stricte. La întoarcere, Mirel nu a suflat o vorbă, însă imediat s-a aflat că el a fost pus să se însoare legal de urgenţă de arabii de la Al-Hilal, care i-au zis că îl primesc la echipă numai dacă este căsătorit cu acte”, au povestit persoane din anturajul de atunci al echipei naţionale.

Naşul Gigi: „Cununia civilă este ceva comunist”

Declaraţiile acestora, ca şi cele ale coechipierilor lui Mirel, au fost confirmate ulterior de Gigi Becali, care a declarat „live”, pe „sticlă”, că l-a cununat pe fostul său „căpitan” la Starea Civilă, după ce o făcuse şi în 2001 la biserică.

„L-am cununat pe Rădoi pentru că nu avea actele făcute. El nu avea făcută decît cununia religioasă, dar asta civilă nu o făcuse” spunea Becali, care mai menţiona şi faptul că el este cel care l-a pus pe Mirel să facă doar nunta religioasă în 2001, pe considerentul că „important este să fii legat în faţa lui Dumnezeu”.

„Eu i-am spus atunci că nu are nici o importanţă cununia civilă. Important este să fii legat în faţa lui Dumnezeu. De aceea am decis să îl cunun numai la biserică. Acum două-trei zile am făcut şi cununia civilă. Nu a fost emoţionat, rîdea cu noi. Acolo nu zice nimic de Dumnezeu. Ceremonia de cununie civilă este ceva comunist”, declara Gigi Becali la o emisiune de sport în luna februarie a anului 2009.

Surpriza pe care i-o pregăteşte Viviana

Viviana i-a dăruit lui Mirel doi copii: un băiat, Denis, care are acum 10 ani şi o fată, Ingrid, acum în vîrstă de 7 ani, ambii fiind botezaţi de naşul Gigi Becali. În ziua în care a fost botezată fetiţa, în 2008, naşul a făcut o promisiune: „Într-o zi Mirel va fi antrenorul Stelei”. În 2015 s-a ţinut de cuvînt.

Mirel şi-a tatuat pe braţul stîng numele băieţelului său atunci cînd acesta a venit pe lume. Pe braţul drept şi-a tatuat numele fetiţei. Şi aici revenim la problema de la început. Unde îşi mai tatuează numele celui de-al treilea copil? Pentru că aceasta era problema amintită în subtitlu. „Principalul” de acasă, soţia Viviana, este însărcinată în luna a şaptea şi gîndurile antrenorului stelist, vrea, nu vrea, zboară de la forma lui Chipciu, accidentarea lui Hamroun sau ineficacitatea lui Tade şi la starea soţiei şi a celui de-al treilea urmaş.

Viviana este foarte mulţumită că va naşte în ţară şi şi-ar dori încă un băiat, în timp ce Mirel este de principiul „orice ar fi, sănătos să fie!”, dar prietenii spun că tare şi-ar dori a doua fetiţă. Ştiu taţii ce ştiu…