Life

Ce vicii avea Ion Dichiseanu. Confesiunea care i-a luat pe mulți prin surprindere

Ion Dichiseanu a avut mai multe vicii, iar despre unul dintre ele a vorbit aproape amuzat într-un interviu.
20.05.2021 | 18:40
Ce vicii avea Ion Dichiseanu Confesiunea care ia luat pe multi prin surprindere
Semnificația eșarfelor purtate de membrii familiei lui Ion Dichiseanu la înmormântare: Sursa foto: Antena 3
ADVERTISEMENT

Actorul Ion Dichiseanu era un adevărat boem. Îi plăcea viața bună și avea o serie de vicii. Supranumit de mulți colegi de breaslă ”lordul filmului românec”, artistul era de nedespărțit de țigări, acesta apucându-se de fumat de la vârsta de 14 ani.

Pe lângă tutun, Dichiseanu adora petrecerile cu lăutari, căci pentru el muzica folclorică veche era muzica adevărată. Era un mare iubitor de vinuri fine și de whiskey, așa cum îi stătea bine unui boier adevărat, cum îl numeau prietenii săi.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu acordat în anul 2016, actorul a vorbit deschis despre viciile sale luând prin surprindere pe toată lumea.

Ion Dichiseanu a început să fumeze de la 14 ani

A spus că nu se putea lăsa de fumat și că uneori merge cu țigara chiar și la duș. Artistul mărturisea acum 5 ani pentru ziarul Click! că s-a apucat de fumat la vârsta de 14 ani!

ADVERTISEMENT

„Fumez de la vârsta de 14 ani, m-a păcălit atunci un prieten. Eram la Şcoala Profesională din Galaţi, unde stăteam la camin cu băieţii mai mari. Într-o pauză, în curtea căminului, un coleg de 18 ani care pufăia la umbră m-a întrebat dacă vreau şi eu.

L-am refuzat pentru că tata ne spunea că e dăunător. Până la urmă, colegul mi-a spus «ia ţigara în gură, trage în tine şi zi Hiii caii mei». Mi-a fost foarte rău şi n-am mai pus ţigara în gură până în studenţie, când mi-au cerut-o rolurile.

ADVERTISEMENT

Eu nu fumez, pufăi, ajung chiar şi la un cartuş pe zi dacă se poate. Mi-am format un reflex şi nu pot renunţa la ţigară. Crede-mă că se întâmplă să fac duş cu ţigara în gură. Uneori, la evenimente, mai trag şi câte un trabuc”, a declarat în 2016 Ion Dichiseanu.

A început să bea whiskey inspirat de fosta iubită, Sara Montiel

În același interviu a recunoscut că îi place în mod deosebit whiskey, întrebat care sunt băuturile sale alcoolice preferate. Obiceiul de a consuma whiskey l-a deprins de la fosta lui iubită, cântăreața spaniolă Sara Montiel.

ADVERTISEMENT

Acesta a spus că ea l-a învățat cum să bea whiskey, oferindu-le atunci și un truc pe care l-a învățat de la ruși. Artistul le spunea fanilor că dacă nu vor să se îmbată repede, ar trebui să mănânce în timp ce savurează din licorile bahice și, de asemenea, să nu amestece niciodată băuturile.

 

 

ADVERTISEMENT