Life

Ce viitor minunat are Carmen de la Sălciua în față! Previziunile lui Carmen Harra pentru artistă

21.04.2021 | 07:41
Ce viitor minunat are Carmen de la Salciua in fata Previziunile lui Carmen Harra pentru artista
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua are în față un viitor minunat. Celebra clarvăzătoare Carmen Harra a făcut previziuni cu privire la viața amoroasă a vedetei, iar veștile sunt foarte bune.

Solista de muzică de petrecere este singură de ceva vreme și, recent, anunța că așteaptă persoana potrivită. Este foarte posibil ca norocul să o lovească chiar în acest an.

ADVERTISEMENT

Carmen Harra o sfătuiește pe frumoasa brunetă să nu se grăbească. Omul potrivit ar urma să apară în a doua parte a acestui an, iar relația celor doi ar putea să ajungă până la căsătorie.

Ce viitor minunat are Carmen de la Sălciua în față! Previziunile lui Carmen Harra pentru artistă

Carmen Harra preconizează că percepția artistei cu privire la dragoste și viața de cuplu se va schimba: „din toamna lui 2021 până în vara lui 2022 vine în viața ei altcineva. Intră într-o perioadă carmică și întâlnește pe cineva care o să-i schimbe percepția despre iubire, familie, devotament….”

ADVERTISEMENT

„O văd într-o relație cu cineva pe care nu-l cunoaște la ora actuală. Nu vreau să se grăbească. Până în toamnă îi recomand să mai aștepte. Să fie singură că este în regulă,” a adăugat clarvăzătoarea, potrivit SpyNews.

Comform spuselor acesteia, viitoarea relație a lui Carmen de la Sălciua va fi una foarte serioasă, care ar putea să ajungă până în fața ofițerului de stare civilă:  „sunt foarte mari șanse să ajungă la căsătorie. Anticipez pentru ea o persoană foarte jovială, cu care se va potrivi”.

ADVERTISEMENT

„Cineva cu care a avut relații anterioare, în vieți anterioare. Ea intră într-un an carmic, în care cunoaște o persoană foarte importantă pentru ea,” a explicat Carmen Harra.

Despre viitorul partener al artistei, clarvăzătoarea a precizat că este un bărbat cu o stare financiară bună, fiind exact ceea ce căuta cântăreața, după cum chiar ea spunea cu ceva vreme în urmă. El îi va aduce stabilitate în viață.

ADVERTISEMENT

„Persoana va avea mai mult potențial material decât are ea. Și ea e într-o perioadă de stabilitate financiară, iar persoana care vine îi aduce un plus de stabilitate,” a conchis aceasta.

ADVERTISEMENT