Life

Ce vilă are Sebastian Chitoșcă de la Survivor România! Cu ce s-a ales din banii câștigați în fotbal

Sebastian Chitoșcă de la Survivor România s-a ales cu o vilă la Piatra Neamț și o mașină din banii câștigați ca fotbalist.
29.05.2021 | 16:08
Ce vila are Sebastian Chitosca de la Survivor Romania Cu ce sa ales din banii castigati in fotbal
Sebastian Chitoșcă, concurent la Survivor România și fost jucător la FCSB. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Sebastian Chitoșcă, faimosul de la Survivor România care a evoluat ca fotbalist pentru echipa FCSB, s-a ales cu câteva bucurii din banii obținuți ca sportiv.

Chiar dacă are o vilă destul de mare împreună cu un teren spațios la Piatra Neamț, bărbatul locuiește în Germania cu chirie împreună cu soția lui.

ADVERTISEMENT

Tânărul concurent care s-a remarcat încă din primele episoade la Survivor România a fost nevoit să lucreze în Germania după ce s-a lăsat de acest sport pentru a se întreține.

Sebastian Chitoșcă de la Survivor România și-a luat vilă din banii obținuți în fotbal

Acesta și-a prezentat cele mai de preț bunuri într-un vlog pe care l-a realizat în urmă cu ceva timp. Sportivul a vorbit despre viața lui de după perioada fotbalistică.

ADVERTISEMENT

În Germania, Sebi a muncit, printre altele, ca vopsitor auto. Banii pe care i-a primit din această meserie echivalează cu salariul unui jucător de fotbal din Liga a 2-a de la noi, potrivit declarațiilor sale.

Lui Sebi nu i-a fost foarte greu să se replieze. A luat-o de jos și a început să îi placă să vopsească mașini, mai ales după ce a văzut că se poate întreține din asta.

ADVERTISEMENT

Acesta a povestit pe Youtube că se pricepe și la reparat mașini, așa că are viața asigurată din acest punct de vedere în Germania.

„Eu pot să repar maşina oricui. Nu am avut pe nimeni în Germania ca să joc fotbal acolo, nu am putut suna pe nimeni. Aveam agent, dar nu mi-am permis niciodată să deranjez pe cineva, poate e şi un defect al meu.

ADVERTISEMENT

Agentul mi-a propus ceva, dar nu erau oferte bune pentru mine şi familia mea. El m-a ajutat”, a mărturisit Sebastian Chitoșcă de la Survivor România.

„N-am alergat niciodată după salarii mari”

În videoclipul în care și-a prezentat curtea casei, acesta joacă tenis de picior cu câțiva prieteni. Acesta e unul din modurile în care se relaxează și se simte bine cu tovarășii săi.

Fostul jucător de la FCSB a mai spus că nu și-a dorit niciodată câștiguri uriașe din fotbal. Mai degrabă se mulțumea cu faptul că juca, pasiunea sa pentru acest sport fiind de neprețuit.

„N-am alergat niciodată după salarii mari, la Steaua (FCSB, n.r.) și Botoșani am avut 3.500 de euro/lună. Am spus că nu se poate așa, să ajungi să joci pe 1.000 de euro în fotbal… e o sumă foarte mică. Atât primeam eu din Liga 2. Nu am acceptat”, a adăugat Sebastian.

 

ADVERTISEMENT