ADVERTISEMENT
Carousel hot news

“Ce vină am eu că s-a văzut penalty din spatele porţii?”

UPDATE 10:18 / Cristian Balaj a refuzat să comenteze faza din finalul partidei, cînd FC Braşov a solicitat o lovitură de pedeapsă după ce Grecu l-a faultat în careu pe Davide Dias. "Nu pot să...
Autor: Octavian Cojocaru | 04.11.2013 | 00:17
Arbitrul central Cristi Balaj din Baia Mare.

UPDATE 10:18 / Cristian Balaj a refuzat să comenteze faza din finalul partidei, cînd FC Braşov a solicitat o lovitură de pedeapsă după ce Grecu l-a faultat în careu pe Davide Dias. “Nu pot să vorbesc despre fază sau despre partida de aseară. Referitor la introducerea arbitrilor adiţionali, este greu ca doi sau patru ochi să vadă ce pot observa 20 de camere de televiziune”, a spus Balaj la Dolcesport.

ADVERTISEMENT

Arbitrul Cristi Balaj a fost pus la zid la finalul partidei cu FC Braşov pentru că n-a dat penalty la faza din minutul 85, cînd Grecu l-a faultat clar în careu pe Davide Dias. Fostul arbitru Constantin Zotta, actualul preşedinte al “stegarilor”, a fost cel mai vehement: “Deşi îl respect foarte mult pe Cristi, a greşit într-un moment-cheie. Îmi pare rău pentru Cristi, dar mai rău îmi pare pentru noi”.

“Ce vină am eu că s-a văzut penalty din spatele porţii şi încă nu s-au inventat şi la noi arbitrii adiţionali?”, a motivat Balaj apropiaţilor, conform Digi Sport.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!