Fotbal intern

Ce VIP-uri au venit la România – Serbia! Lume bună în lojele de pe Arena Naţională! Foto

14.10.2018 | 18:01
Ce VIP-uri au venit la România - Serbia

Meciul România – Serbia, jucat în etapa a patra din Liga Naţăiunilor, a fost evenimentul toamnei, iar partida a atras 48.513 spectatori în tribunele din Arena Naţională. Printre aceştia s-au numărat şi câteva VIP-uri, care i-au susţinut pe tricolori.

Anghel Iordănescu, fost selecţioner al echipei naţionale, a venit la meciul România – Serbia şi a luat loc la loja VIP de pe Arena Naţională. Mirel Rădoi, antrenorul naţionalei de tineret, a venit la rândul lui la partidă şi s-a întreţinut la pauză cu Mihai Stoichiţă şi Răzvan Burleanu. După eliminarea lui Gabriel Tamaş, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal a discutat cu cei doi dacă fundaşul român merita să vadă cartonaşul roşu. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Ce VIP-uri au venit la România – Serbia. Devis Mangia, la meci!

Devis Mangia, antrenorul Universităţii Craiova, s-a numărat printre cei care au venit la meciul România – Serbia. Ovidiu Stîngă, fost internaţional român între 1993 şi 1998, a asistat din tribune la partida din etapa a patra din Liga Naţiunilor. Horia Tecău sau Andreea Esca au venit la Arena Naţională pentru meciul România – Serbia, ambii luând loc la loja VIP.