Fotbal intern

Ce visează Florin Tănase după convocarea la națională: ”Meciurile de aici te ajută!” Video

09.11.2020 | 14:21
Ce viseaza Florin Tanase dupa convocarea la nationala Meciurile de aici te ajuta Video
ADVERTISEMENT

Mijlocașul formației FCSB, Florin Tănase, a fost convocat de Mirel Rădoi la echipa națională după mai multe momente tensionate, iar acest lucru îl face pe jucător să viseze frumos.

”Tricolorii” vor juca un  meci amical cu Belarus la 11 noiembrie, iar apoi vor întâlni Norvegia (15 noiembrie) și Irlanda de Nord (18 noiembrie) în ultimele partide din Liga Națiunilor.

ADVERTISEMENT

Așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, selecționerul Mirel Rădoi s-a repliat rapid după ce i-a pierdut pe Cojocaru și Chiricheș, iar în locul lor au fost chemați la lot Cristian Bălgrădean și Cristi Manea, de la CFR Cluj.

Convocarea la națională îl face să viseze frumos pe Florin Tănase

Înaintea celor trei meciuri ale naționalei din această lună, mijlocașul Florin Tănase a oferit un interviu pentru FRF TV în care a dezvăluit că speră ca această convocare să-i deschidă dumul către un transfer în străinătate.

ADVERTISEMENT

”La echipa națională trebuie să vii montat și să dai totul la fiecare meci. Sunt milioane de suporteri în spate care așteaptă rezultate bune. Ar fi ceva extraordinar să obținem trei victorii. Nu este obligatoriu ca eu să marchez, mi-aș dori ca echipa să câștige toate cele trei meciuri”, a declarat jucătorul de la FCSB.

”Meciurile la echipa națională te ajută foarte mult pentru un transfer în străinătate, sunt meciuri europene. Pasiunea mea pentru echipa națională s-a născut de când eram mic și vedeam mașinile pe stradă cu tricolorul în geam. Cel mai confortabil mă simt pe postul de mijlocaș ofensiv, în 4-2-3-1, în spatele vârfului”, a mai spus el.

ADVERTISEMENT

”Ai nevoie de șansă în carieră și de o persoană care să te vadă, să te selecteze. Eu încă de la vârsta de 3 ani mă jucam cu mingea, a fost visul meu să ajung fotbalist. E un vis care s-a și împlinit.

Pe părinți îi sfătuiesc să-și susțină băieții, asta dacă văd potențial. Dacă nu ai potențial… Și aici unii părinți sunt subiectivi. Asta e cel mai important, sa-i susțină. Nu este bine ca părinții să pună presiune pe antrenori. Tatăl meu nu a venit să mă vadă la meciuri până am împlinit 14 ani”, a încheiat Tănase.

ADVERTISEMENT

Fundașul formației FCSB, Iulian Cristea, a făcut și el câteva dezvăluiri inedite după ce a fost convocat la echipa națională a României. Jucătorul consideră că dacă nu ar fi ajuns fotbalist ar fi fost șofer pe TIR, la fel care tatăl și fratele său.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,00 este cota pentru ”gazdele câștigă prima repriză” la meciul România-Belarus. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT