News

Ce viteză ar fi avut Mario Iorgulescu la momentul producerii accidentului. Vitezometrul indica o valoare mult peste cea regulamentară

08.09.2019 | 14:13
S-a aflat ce viteză ar fi avut Mario Iorgulescu la momentul producerii accidentului. Sursa foto: wowbiz.ro

S-a aflat ce viteză ar fi avut Mario Iorgulescu la momentul producerii accidentului! Fiul lui Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal avea o viteză demnă de un avion de linie! Fiul lui Gino Iorgulescu a provocat un accident în urma căruia un tânăr de 24 de ani a murit nevinovat.

Ce viteză ar fi avut Mario Iorgulescu la momentul producerii accidentului

Tragicul eveniment a aVut loc pe șoseaua Chitilei, din Capitală, sâmbătă spre duminică, în jurul orei 3 dimineața. Tânărul Iorgulescu se deplasa pe Şos. Chitilei dinspre DNCB către Pod Constanţa, când a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un alt autovehicul condus din sens opus de un bărbat în vârstă de 24 ani.

Chiar dacă în comunicatul de presă oferit de poliție nu s-a precizat ce viteză ar fi avut bolidul de lux condus de Mario Iorgulescu, martorii de la fața locului au declarat pentru cancan.ro că acul vitezometrului s-ar fi oprit la 240 de kilometri pe oră!

S-a aflat ce viteză ar fi avut Mario Iorgulescu la momentul producerii accidentului
S-a aflat ce viteză ar fi avut Mario Iorgulescu la momentul producerii accidentului

Mario Iorgulescu, în stare critică

Șoferul din cealaltă mașină se pare că nu a avut nicio șansă de scăpare. Imaginile cu mașina de 300 de mii de euro a lui Mario Iorgulescu sunt de coșmar. Cu toate acestea, fiul lui Gino Iorgulescu se pare că a ieșit din mașină pe propriile sale picioare, însă i s-a făcut rău la scurt timp după accea. Acesta a fost transportat de urgență la spital, unde a fost operat. Starea sa de sănătate este una critică, iar medicii sunt rezervați.

„A ajuns în stare gravă, este victima unui accident rutier cu o contuzie abdominală și toracică forte, cu hemoperitoneu, adică sânge în burtă, s-a intervenit chirurgical de urgență azi-noapte, operația a avut ca scop controlul sângerării, adica hemostaza, e în stare gravă, dar stabilă deocamdată. Este în Terapie Intensivă, nu este conștient, este intubat și ventilat mecanic”, a declarat, pentru Mediafax, Silvius Negoiță, purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias.