Life

Ce vor face câștigătorii emisiunii Mireasa cu marele premiu de 40.000 de euro. Liviu și Maria au dezvăluit totul

Liviu și Maria, câștigătorii emisiunii Mireasa, s-au gândit deja în ce vor investi cei 40.000 de euro pe care i-au câștigat.
02.08.2021 | 15:28
Ce vor face castigatorii emisiunii Mireasa cu marele premiu de 40000 de euro Liviu si Maria au dezvaluit totul
ADVERTISEMENT

Liviu și Maria au fost câștigătorii emisiunii Mireasă, de la Antena 1. Cei doi s-au căsătorit și au luat și premiul de 40.000 de euro. Cei doi au dezvăluit că vor face cu banii pe care i-au câștigat.

În plus au spus că au câștigat ceva mult mai prețios. Un partener de nădejde și o dragoste adevărată.

ADVERTISEMENT

Ce vor face câștigătorii emisiunii Mireasă cu marele premiu de 40.000 de euro. Liviu și Maria au dezvăluit totul

Tinerii abia se cunoșteau în urmă cu câteva luni. Acum, cei doi au devenit soț și soție și au câștigat emisiunea Mireasă, sezonul 3 și marele premiu în valoare de 40.000 de euro. Chiar dacă părinții Mariei s-au opus relației, fata nu a ținut cont de nimic.

Liviu și Maria au mers în fața altarului și au spus cel mai hotărât DA din viață.

După ce au aflat că au fost preferații publicului și au câștigat merele premiu, aceștia au dezvăluit ce vor face cu banii. Voi investi în ei. Pentru că o relație la distanță nu prea are sorți de izbândă, Liviu și Maria au decis să-și cumpere o casă.

ADVERTISEMENT

“Cred că ideea de câștigători, pe lângă bani, că am învins totul, contează mult. Cu banii, o să-i punem acolo, să ne luăm un apartament în București, să nu mai fie discuția Giurgiu-Maramureș”, a declarat Maria în emisiune.

Cu cine s-au luptat Liviu și Maria pentru marele premiu

Învingătorii au obținut 48,5% din voturile telespectatorilor și s-au luptat pentru marele premiu cu Marian și Andreea. Aceștia au ieșit pe locul secund, după ce au fost votați de 31,64% dintre telespectatori.

ADVERTISEMENT

Pe locul al treilea s-au poziționat Izabela și Blaze. Aceștia au fost votați de 16,39% dintre fanii emisiunii. Nu au reușit însă să facă nunta în cadrul emisiunii, pentru că mirelui i-au lipsit unele acte.

Emisiunea Mireasa de la Antena 1, ediția 2021, a fost cel de-al treilea sezon al reality-show-ului. Telespectatorii au putut urmări 127 de ediții în acest sezon. 25 de concurenți au intrat în casă, 12 fete, 8 băieți și 5 dintre mamele acestora.

ADVERTISEMENT

“Finala asta vine cu părerea de rău, a despărțirii, pentru că v-ați obișnuit să îi vedeți în fiecare zi, uneori și noaptea pe concurenții voștri preferați. Sunt cel puțin trei căsătorii deja anunțate.

O finală cu totul specială. Suntem în mijlocul pădurii și jurămintele lor vor fi într-un cadru feeric”, a relatat prezentatoarea emisiunii Mireasa la începutul finalei.

ADVERTISEMENT
Tags: