Ce vor face Liviu Dragnea şi Irina Tănase de Paşte. Dezvăluirea şefului PSD: “Vreau să mă bucur de linişte”

Claudiu Ilie   
în HotNews
26/04/2019, 08:57
Ce vor face Liviu Dragnea şi Irina Tănase de Paşte. Dezvăluirea şefului PSD: “Vreau să mă bucur de linişte” GALERIE FOTO
Liviu Dragnea Paste

Președintele PSD, Liviu Dragnea, vrea să se bucure de liniște, așa că va sta de Paște cu mai tânăra sa iubită, Irina. Dragnea a declarat că vor avea pe masă numai produse tradiționale românești, inclusiv roșii, chiar dacă acestea vor fi în bulion, puse de anul trecut chiar de iubita sa.

Liviu Dragnea și Irina Tănase vor petrece Paștele cu produse tradiționale, chiar și de la borcan

“De sărbători stau cu Irina, cu familia. De data asta în toată sărbătoarea Paştelui, acum sunt în post, în prima zi de Paşte, a doua zi, a treia, o să avem pe masă numai produse româneşti. Nu o să am roşii aşa-zis proaspete, dar am roşii în bulion făcute de noi acasă, în rest, numai produse româneşti şi o să stau, o să încerc să mă bucur de linişte şi de cei dragi.

Vreau să le doresc tuturor românilor un Paşte foarte, foarte liniştit, să fie cât pot ei să fie de fericiţi, de bucuroşi, să se bucure de prieteni, de familie şi să nu uite că ţara asta are totuşi un potenţial extraordinar de mare şi totuşi este o ţară stabilă, care poate asigura venituri mari pentru români şi o viaţă foarte bună. Paşte fericit tuturor!”, a afirmat Liviu Dragnea joi, la Antena 3.

Liviu Dragnea Paste
Liviu Dragnea Paste

Liviu Dragnea dă piept cu judecătorii ÎCCJ pe data de 20 aprilie

Liviu Dragnea are nevoie de odihnă și de liniște, deoarece îl așteaptă o perioadă destul de agitată, deoarece următorul termen de la Înalta Curte de Casație și Justiție în dosarul angajărilor fictive va avea termen pe data de 20 mai. În acest dosar, Liviu Dragnea a fost deja condamnat la 3 ani și șase luni de închisoare, în prima instanță.

Președintele PSD așteaptă cu nerăbdare și decizia CCR legată de completurile specializate de judecată, care urmează să fie făcută publică pe data de 19 martie!.

Închide ×