Life

Ce vor lua în bagaj Laura Giurcanu și Sânziana Negru la America Express: ”Suntem pregătite”

Ce nu va lipsi din rucsacurile Laurei Giurcanu și Sânzianei Negru la America Express. Dezvăluirile vedetelor de pe Drumul Soarelui.
19.05.2023 | 20:55
Ce vor lua in bagaj Laura Giurcanu si Sanziana Negru la America Express Suntem pregatite
Ce nu va lipsi din rucsacurile Laurei Giurcanu și Sânzianei Negru la America Express. Dezvăluirile vedetelor. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ce vor lua în bagaj influencerițele care participă la următorul sezon al reality show-ului moderat de Irina Fodor. Concurentele de la Antena 1 spun că sunt pregătite pentru aventurile care le așteaptă în următoarea perioadă.

Ce nu va lipsi din rucsacurile Laurei Giurcanu și Sânzianei Negru la America Express. Dezvăluirile vedetelor

Laura Giurcanu și Sânziana Negru le-au arătat fanilor din mediul virtual ce nu va lipsi din rucsacurile pe care le vor căra în America Express. Vedetele au făcut câteva dezvăluiri despre competiția care nu va fi una ușoară.

ADVERTISEMENT

Cele două sunt conștiente de acest aspect, motiv pentru care au mers într-o farmacie pentru a-și achiziționa cele necesare. Printre medicamentele pentru diverse afecțiuni, influencerițele au cumpărat și soluții mai ”speciale”.

„Suntem pregătite! Că tot nu mai făcusem de ceva timp păduchi!”, a fost mesajul transmis de participantele de pe Drumul Soarelui pe Instagram. „Neapărat și compeed!”, le-a transmis Pufeh în mediul virtual.

ADVERTISEMENT

Tot acolo au dezvăluit că sunt în căutarea unui nume pentru echipa lor. Internauții s-au bucurat enorm când au aflat că Laura Giurcanu și Sânziana Negru au acceptat provocarea de la America Express și le-au lăsat numeroase comentarii.

Fanii le-au sugerat să se prezinte drept „GiuSy”. În altă ordine de idei, Ioana Grama a subliniat că datorită lor își va instala și va plăti abonamentul la cablu pentru că vrea să fie la curent cu aventurile prin care trec prietenele sale.

ADVERTISEMENT

Laura Giurcanu și Sânziana Negru, încântate de America Express

Laura Giurcanu și Sânziana Negru se declară încântate de proiectul de la Antena 1 și sunt foarte nerăbdătoare să plece în America Express. Concurentele abia așteaptă să vadă prin ce peripeții vor trece și cum se vor descurca.

Ele vor străbate mii de kilometri prin trei țări, Columbia, Ecuador și Argentina, urmând să aibă parte de foarte multe provocări și experiențe neașteptate. Participantele sunt una dintre echipele foarte îndrăgite de public.

ADVERTISEMENT

„Abia aștept să merg pe Drumul Soarelui cu tine”, a scris Laura Giurcanu într-un comentariu de pe rețelele de socializare, în timp ce Sânziana Negru a mărturisit că își dorește să fie distractiv și interesant.

ADVERTISEMENT