Life

Ce vor zodiile de la jumătatea lor. Dorințele secrete ale fiecărui semn zodiacal

Fiecare nativ are un secret bine ascuns legat de legăturile amoroase și lucrurile pe care le dorește de la persoana de alături. Care sunt idealurile pe care le caută?
14.07.2022 | 17:23
Ce vor zodiile de la jumatatea lor Dorintele secrete ale fiecarui semn zodiacal
Ce caută nativii la partenerul de viață. Secretul pe care-l ascunde fiecare . Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Te-ai întrebat vreodată ce vor zodiile de la jumătatea lor? Știi care sunt dorințele secrete ale fiecărui semn zodiacal când vine vorba de dragoste și cuplu? Descoperă în rândurile de mai jos ce vrea fiecare nativ de la celălalt.

Ce caută nativii la partenerul de viață. Secretul pe care-l ascunde fiecare

Berbec

Vrei o persoană care să te accepte cu bune și cu rele, atunci când ești brutal de sincer sau impulsiv. Îți dorești cu ardoare cu partener de viață cu care să lupți și să răzbești în viață.

ADVERTISEMENT

Taur

Iubești cu intensitate și cu pasiune și cauți un partener care să nu țină cont de gura lumii, cu care să guști din absolut toate plăcerile vieții. E cineva care acceptă partea ta de excentricitate și materialism.

Gemeni

Adori să experimentezi și să fii curios, de aia ai nevoie de o persoană care să-ți accepte trecutul. Îți dorești pe cineva care să fie curios cu privire la un viitor împreună, în ciuda fostelor relații amoroase.

ADVERTISEMENT

Rac

Cauți confort, dragoste și grijă la viitorul partener de viață, să fie exact ca o mamă. Simți nevoia să fii iubit și protejat de tot ce ar putea duce la dezamăgire, trădare sau vremuri grele.

Leu

Pentru tine validarea celor din jur e importantă, la fel și în cazul partenerului. Îți dorești să fii așezat pe un piedestal și să fii iubit într-un mod autentic, să fii adorat și admirat de jumătatea ta.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Visezi la un partener de cuplu care să fie alături de tine pe toate planurile. Trebuie să ai alături pe cineva care să te vadă așa cum ești în realitate.

Balanță

Jumătatea ta trebuie să fie sinceră, altfel nu are ce căuta alături de tine. Ești genul de persoană care caută armonie, pace și care îngroapă conflictele pentru binele din relație.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Marea ta teamă este să nu fii trădat, de asta ești mereu suspicios. Nu vrei să fii înșelat și cauți pe cineva pe care să te poți baza indiferent de greșelile pe care le faci.

Săgetător

Cauți să ajungi pe cele mai înalte culmi, ești aventurier și asta vrei și la cel de lângă tine, să nu fie numai un partener de viață, ci și de nebunie.

Capricorn

Te numeri printre cei care caută apreciere pentru inteligența lor și idei. Scopul tău e să găsești pe cineva care să te asculte, să îți dea mereu dreptate.

Vărsător

Independența la care visezi te face să cauți un partener care să-ți ofere mereu libertate și încredere deplină. Vrei pe cineva care să fie la fel ca tine.

Pești

Dai foarte multă atenție celui de lângă tine și chiar te sacrifici pentru relație, fără a aștepta ceva la schimb. Secretul tău e că vrei pe cineva care să depună eforturi să păstreze flacăra aprinsă.

ADVERTISEMENT