News

Ce vrea să facă Ana Maria Pantaze după ce a câştigat Românii au talent. Planul artistei

04.06.2019 | 16:00
Ce vrea sa faca Ana Maria Pantaze dupa ce a castigat Romanii au talent Planul artistei

Sezonul cu numărul nouă al show-ului Românii au Talent și-a desemnat câștigătorul. Ana Maria Pantaze, croitoreasa cu voce de aur, a plecat acasă cu marele premiu în valoare de 120.000 de euro și, implicit, cu titlul de cel mai talentat român al anului 2019.

Ana Marie Pantaze are planuri mari. Vrea să înființeze o trupă

După ce a impresionat o țară întreagă cu calitățile sale vocale, Ana Maria Pantaze nu are de gând să renunțe la cel mai arzător vis al său: de a deveni una dintre cele mai apreciate artiste ale scenei românești. Mai mult decât atât, aceasta a mărturisit că intenționează ca în cel mai scurt timp să pună bazele unei trupe.

Nu mă simt vedetă. Sunt o fată normală și mă bucur că le-au plăcut prestațiile mele. Mi-aș dori să-mi înființez o trupă. O să-mi dedic mai mult timpul pentru cântat. Știu că este foarte greu, dar trebuie să încerci” , a declarat Ana Maria Pantaze, în cadrul emisiunii moderate de Cătălin Măruță.

Nu se aștepta să câștige Românii au Talent

Totodată, cântăreața de 38 de ani care și-a câștigat până acum existența din croitorie, a mărturisit că s-a simțit extrem de emoționată în momentul în care a urcat pe scena concursului și nu s-a gândit nicio clipă că va câștiga competiția.

„Încă nu conștientizez că am câștigat. Mă simt normală încă. Prietenii m-au impus să particip și uite că am ajuns cu frică sincer pe scena Românii au talent. Nu mă gândeam că voi câștiga eu Românii au talent. Mă gândeam că Ema Stoian va câștiga” , a mai spus Ana Maria Pantaze, deținătoarea titlului de cel mai talentat român al anului 2019.

La scurt timp după ce prezentatorii Smiley și Pavel Bartoș au rostit numele câștigătorului,  paginile de socializare ale sale au fost bombardate cu mesaje de susținere și gânduri bune din partea fanilor de pretutindeni.

Mi-au dat lacrimile, o interpretare ireproșabilă, succes mai departe!”, “Îmi pare bine că ai câștigat tu, chiar mi-am dorit asta, dar să știi că ai fost votată după prestațiile din trecut! Mie aseară nu prea mi-a plăcut, prea te-au schimbat, nu mai erai tu fata cea simplă pe care am cunoscut-o în preselecții”, “Vino și la «Vocea României», o să câștigi și acolo, ai să vezi ???”, “Felicitări! Meritul este al tău, noi, cei de acasă, doar am confirmat că talentul este mai presus de orice”, “Sincere felicitări! Chiar dacă în noaptea finalei peste localitatea mea a fost o furtună groaznică și am rămas 22 de ore fără electricitate, iar în bateria telefonului nu mai aveam decât 6% curent, chiar dacă nu am avut posibilitatea să vă văd evoluând în finală, tot v-am votat, pentru că am știut cui trimit votul. Felicitări pentru câștigarea concursului și mult succes într-o viitoare carieră muzicală!” , sunt doar câteva dintre comentariile primite din partea internauților.