Ce vrea să facă Miron Cozma, după ce a fost părăsit de soţie pentru că miroase a ceapă

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
13/04/2015, 08:50
Ce vrea să facă Miron Cozma, după ce a fost părăsit de soţie pentru că miroase a ceapă

După o relaţie mai ceva ca un film indian, fostul lider al minerilor a pus piciorul în prag şi şi-a jurat că nu se mai întoarce la Marinela Niţu, care, spune el, i-a înşelat încrederea. Ca să se vindece, Cozma vrea să plece din ţară!

Pentru Miron Cozma, Marinela Niţu a fost muză pentru poezii şi i-a scris cântece cu duiumul. Pentru ea, însă, Cozma a ajuns moartea pasiunii: începuse să miroase a ceapă şi să-şi piardă din farmec, spune ea. Chiar dacă aparent situaţia pare hilară, fostul ldier al minerilor susţine că motivul despărţirii este altul: “Mi-a înşelat încrederea. Nu mai pot sta lângă cineva în care nu pot să dorm liniştit”, a lăsat loc de interpretare Cozma. Chiar dacă a mai stat despărţit odată de Marinela, în vremea puşcăriei, “Luceafărul huilei” este convins că de data asta lucrurile dintre ei nu se vor mai rezolva. “Nu vreau s-o mai văd. Să fie sănătoasă şi să facă ce vrea cu viaţa ei”, a mai spus acesta.

Ca să se vindece de durerea despărţirii, Cozma a luat o decizie incredibilă care îi va uimi toată familia.

Vreau să mă mut în Paris, în Franţa sunt mult mai mulţi oameni care mă apreciază mai mult decât cei din România. Mi s-a oferit chiar şi o funcţie importantă acolo, într-o organizaţie, însă am refuzat momentan“, explica Miron Cozma.

Fostul lider al minerilor şi Marinela Niţu s-au iubit timp de 17 ani.

SURSA: libertatea.ro

Închide ×