Life

Ce vrea Tudor Chirilă să-i învețe pe copiii lui: “Nu-mi plac oamenii care rup ușa la ora 17”

Tudor Chirilă a dezvăluit ce vrea să-i învețe pe copiii lui în vârstă de 7, respectiv 5 ani. Juratul de la Vocea României ar vrea ca micuții să nu considere munca o povară.
04.07.2022 | 15:33
Ce vrea Tudor Chirila sai invete pe copiii lui Numi plac oamenii care rup usa la ora 17
Ce vrea Tudor Chirilă să-i învețe pe copiii lui. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Tudor Chirilă a dezvăluit ce ar vrea să învețe copiii săi și speră ca aceștia să-i moștenească pasiunea pentru artă.

Ce vrea Tudor Chirilă să-i învețe pe copiii lui:

Juratul de la Vocea României are o familie frumoasă alături de partenera lui, Iulia Mîzgan, fiind destul de discret atunci când vine vorba despre viața personală. Primul copil al cuplului a venit pe lume în toamna anului 2014, iar al doilea în 2016.

ADVERTISEMENT

În cadrul unui interviu, cântărețul a recunoscut că speră ca micuții să-i calce pe urme. Tudor Chirilă nu vrea ca aceștia să considere munca o povară, ci să fie pasionați de ceea ce vor face.

De asemenea, cântărețul le-a spus deja copiilor că e nevoie de multă repetiție pentru a deveni buni într-un anumit domeniu.

ADVERTISEMENT

“Mi-aș încuraja copiii către artă, pentru că ea te eliberează. Nu trebuie să confundăm faptul că este greu cu aspirațiile pe care ți le dă ea. I-aș încuraja.

Nu cred că voi crește niște copii care să-și dorească să rupă ușa la ora 17:00. Mie nu-mi plac oamenii care rup ușa la ora 17:00. Mie îmi plac ăia pentru care munca e o pasiune și care nu simt că la 17:00 au obosit și trebuie să se ducă la bere.

ADVERTISEMENT

Dacă le place să muncească, să muncească în continuare. Munca nu trebuie să fie o corvoadă. Eu asta le spun copiilor mei în fiecare zi deja.

Sunt destul de mari să înțeleagă că nimic nu se poate face fără multă repetiție și că dacă vrei să fii bun trebuie să repeți în orice vrei: bucătărie, arhitectură, orice.

ADVERTISEMENT

Atunci când există pasiune în ceea ce faci, nu simți că muncești, nu simți când trece timpul.”, a declarat solistul trupei Vama pentru spectacola.ro.

Cum se împarte Tudor Chirilă între muncă și viața de familie

Cântărețul a recunoscut că îi este destul de greu să se împartă între viața de familie și cea profesională. Tudor Chirilă este adesea la filmări, concerte sau turnee, așa că sunt perioade în care îi vede destul de rar pe cei doi copii.

Aceștia îl întreabă mereu de ce nu stă mai mult acasă. Artistul le spune că îi place foarte mult meseria lui pentru ca ei să nu creadă că este un chin.

“Sau mai nou, rupi ușa ca mine, când știi că trebuie să petreci timp cu copiii tăi. Eu îmi pun o limită. Dar când ai copii înseamnă că nu mai ai timp pentru tine și suferi că nu ai timp pentru tine, pentru că ai mai vrea să repeți acolo.

Eu le spun copiilor mei, când mă întreabă ‘Da de ce stai așa de mult?’ Le zic că îmi place. ‘Da, dar vrem să fii mai devreme acasă’, ‘Da, dar e munca mea. Eu din asta trăiesc, dar să știți că nu-i un chin, îmi place.’, ca să nu creadă că nu-mi place ceea ce fac.

Ei mă văd destul de puțin în perioada asta și știu că poate se gândesc ‘Vai, eu n-o să mă fac niciodată cântăreț, uite cum muncește tata.’ Pe de altă parte, trebuie să înțeleagă că și eu sunt om care are nevoie de joc și se spune că moartea copilăriei este în momentul în care nu te mai joci.

Păi ce loc în care să te joci e mai mișto decât în artă? Aici poți să faci toate prostiile, fără ca lumea să te mai poată condamna. Nu există spectacol greșit. Nu există greșeală în artă. Poți să faci un spectacol care îmi place sau nu. Aș încuraja orice copil.”, a mai spus actorul și cântărețul, conform sursei menționate anterior.

ADVERTISEMENT