Ce weekend, ce meciuri! Fă-ți echipele pentru United – Liverpool la football fantasy și pregătește-te să câștigi!

22.02.2019 | 15:00
Ce weekend ce meciuri Fati echipele pentru United  Liverpool la football fantasy si pregatestete sa castigi

Nici nu ne dezmeticim bine după Champions League și Europa League, că avem alte meciuri tari de urmărit. Iar dacă asta nu e viață bună de microbist, să ne zici care o fi. Cu 3 meciuri promițătoare în meniu, avem câteva sfaturi despre jucătorii pe care poți miza în football fantasy, cu punctaj mare și fără taxă de cumpărare. Vis, nu altceva.

Manchester United – Liverpool

Ultima oară când Manchester United a pierdut în campionat a fost în decembrie, în meciul tur cu adversarii de duminică – Liverpool. Ceea ne asigură că vom avea parte de un meci în care rezultatul de egalitate este exclus de ambele tabere. United, pentru că nu mai vrea să repete figura din tur și pentru că are mare nevoie de 3 puncte în lupta cu Arsenal și Chelsea pentru un loc de Champions League. Iar despre Liverpool toți știm că ține cu dinții de locul 1 în Premier League, adulmecat și de City. În plus, oamenii lui Klopp sunt hotărâți să marcheze după seceta din această săptămână din Champions League.

Manchester United a câștigat 7 dintre meciurile cu Liverpool jucate pe Old Trafford. Să fie cel de duminică cel cu numărul 8? Ce știm sigur e că meciul acesta nu trebuie ratat dacă ești fan football fantasy. Deci intră pe footballcoin.io, unde te așteaptă competiția free cu etapa aceasta de Premier League, cu premii de peste 13 000 de XFC.

Duminică are loc și o premieră în rândurile cormoranilor. E pentru prima oară din 1996 când Liverpool e clasată atât de sus în clasament înaintea unui meci de pe Old Trafford. Un alt motiv ca să se ambiționeze Salah și să demonstreze că nu e deloc o întâmplare. The Reds pot prelua hățurile campionatului  din Anglia, pot rămâne pe locul 1 și își pot face fanii fericiți. O fericire pe care o așteaptă dintotdeauna. ?

Dar nu va fi ușor, nu cu un Manchester United restartat complet de Ole Gunnar Solskjær, cu poftă de joc, cu un Pogba mai prezent și mai responsabil și cu 28 victorii în istoria întâlnirilor dintre ei și Liverpool, de partea cealaltă fiind înregistrate doar 14.

FootballCoin îți propune câțiva jucători free pe care îi poți lua în echipa ta. Din tabăra lui Manchester United, piesele de puzzle care să-ți betoneze defensiva se prezintă azi sub numele lui Luke Shaw și Ashley Young. Luke Shaw are 731 de puncte adunate în football fantasy în acest sezon, 1 gol și 1 assist pentru diavolii roșii. Cât despre Ashley Young, englezul a strâns 647 de puncte, 1 gol și 2 assist-uri în 19 meciuri jucate în tricoul lui United. Tot din apărare este și următoarea variantă: Victor Lindelof, cu 601 puncte, 1 gol și 5 clean sheet-uri în 21 de meciuri.

Vestea bună e că și fundașii lui Liverpool sunt free, ceea ce înseamnă că ai de unde alege. Andrew Robertson se laudă cu 927 de puncte la football fantasy, în timp ce Trent Alexander-Arnold a strâns 653, 3 assist-uri și 1 gol pentru Liverpool.  Sau dacă vrei puțină magie braziliană la mijloc, știi că poți apela la jucătorul free Fabinho. Ce e mai frumos decât un derby de Premier League, cu puțină aroma de poveste joga bonito.

Încheiăm ideile de convocări de la Liverpool cu portarul Alisson, alt brazilian, alt om de bază, cu 14 clean sheet-uri în 26 de meciuri și 689 de puncte la FootballCoin.

Duminică e timpul ca înfrângerea lui Man United din UCL cu PSG să fie uitată. Sau ca visul câștigării primului trofeu Premier League pentru Liverpool să devină din ce în ce mai real. Pentru noi, e timpul perfect să ne lăsăm încântați de fotbal frumos și să câștigăm în competițiile football fantasy. Dar nu e fantasy ce vă zic, e fix realitatea.

Dortmund – Leverkusen

Schimbăm macazul și ne îndreptăm atenția și spre Bundesliga, unde o să fim martorii unui meci cu farmec și calitate fotbalistică: Dortmund – Leverkusen. Dortmund este pe primul loc în clasament, la distanță de 15 puncte de clasata de pe locul 5, Leverkusen. Dar nu asta este important, pentru că știm că vom avea parte de un fotbal pe care să-l privim cu plăcere. Asta pentru că Dortmund e convinsă că acesta poate fi meciul în care să încheie seria de 3 egaluri, iar Leverkusen pentru că vrea să țină de poziția în clasament și pentru că vrea să țină pieptul sus pe un stadion unde galbenul va fi atât de puternic.

Și te sfătuim și cu câte o variantă free de jucător valoros din partea ambelor echipe. Câștigător la puncte, din echipa Borussiei îl propunem pe Axel Witsel, cu cel mai mare punctaj din echipa lui: 773 de puncte în 22 de meciuri, în care a marcat 3 goluri și a pus umărul la gol cu 1 assist.

Din tabăra lui Bayer Leverkusen avem ceva special pentru tine. Un super-wonderkid, Kai Havertz pe numele de scenă, speranța celor care au trecut joi atât de aproape de o calificare în optimile Europa League. Ghinion, dar viața merge înainte. La fel și povestea lor în Bundesliga. 19 ani, 815 puncte la football fantasy, 9 goluri și 3 assist-uri în 22 de meciuri are tânăra speranță pe care trebuie să o ai în lot.

Sevilla – Barcelona

Încheiem periplul prin Europa la Sevilla, unde echipa de pe locul 4 întâlnește o echipă Barcelona care vrea și mai multă distantă față de Atletico de pe locul secund. Sevilla vine după 3 meciuri fără victorie și, mai mult decât atât, după o partidă în care a luat 3 goluri de la Villarreal, echipă care luptă să scape de retrogradare. Barcelona are un șir de 12 victorii consecutive în La Liga și o frână ușoară pusă în ultimul meci de UCL, un egal cu Lyon. Dar greu de crezut că băieții lui Valverde au oprit motoarele. Așa că pregătește-te de un meci în care Sevilla nu va juca rol de echipă mică, iar Barcelona nu va lăsa garda jos.

Andre Silva poate fi o alegere perfectă pentru echipa ta construită special pentru competiția free din La Liga. În 23 de meciuri, portughezul a înscris 9 goluri și a bifat un assist. Bonus: dintre cele 9 goluri, 2 au fost cu Real Madrid, meci încheiat 3-0 pentru Sevilla. Deci, te-am convins?

Dacă vrei ca formația ta să mizeze și pe un jucător al Barcelonei, te anunțăm că Ousmane Dembélé este gratis și hotărât să-și depășească punctajul obținut până acum în La Liga, la football fantasy: 615 puncte în 21 de meciuri. Are 8 goluri, 3 assist-uri și din când în când ne mai amintim că are și o Cupă Mondială în cont.

Fără dar și poate, va fi un weekend de petrecut în fața televizoarelor. Iar dacă inspirația te ajută să-ți alegi și jucătorii potriviți, să fii sigur că se va lăsa și cu puncte în cariera ta de football manager.