News

Ce zice CTP despre Viorica Dăncilă și demiterile lui Carmen Dan și Teodor Meleșcanu

30.05.2019 | 20:11
Ce zice CTP despre Viorica Dancila si demiterile lui Carmen Dan si Teodor Melescanu

CTP (n.r.: Cristian Tudor Popescu) are o previziune deloc plăcută pentru PSD. Jurnalistul care colaborează cu Digi 24 susține că pentru partidul condus acum de Viorica Dăncilă sfârșitul este abia la început. Acesta a vorbit și despre demiterile miniștrilor Teodor Meleșcanu și Carmen Dan pe care le-a cerut președintele Klaus Iohannis.

CTP vede cu ochi răi viitorul PSD

CTP a spus că Viorica Dăncilă ar trebui să îi demită pe cei doi, chiar dacă nu pe loc, pentru a nu crea senzația că președintele o comandă și că a făcut asta la cererea lui, dar într-un timp rezonabil Carmen Dan și Teodor Meleșcanu nu ar mai trebui să ocupe funcțiile pe care le ocupă acum. CTP a spus și că Titus Corlățean nu poate fi acceptat la Externe, lucru care s-a și întâmplat: Iohannis a refuzat propunerea.

”După părerea mea, ar trebui ca doamna Dăncilă – pentru poziția dânsei și pentru partid – să îi demită pe cei doi. Chiar dacă nu pe loc, ca să nu pară că s-a conformat imediat cererii președintelui, dar într-un timp scurt, rezonabil, să îi demită.(…)

CTP vrea ca Teodor Meleșcanu și Carmen Dan să răspundă penal. Sursa foto: Digi 24

CTP: ”Toți aceștia trebuie să răspundă penal”

În mod evident, acum a fost vorba de premeditare şi oamenii respectivi de acolo, din teren, din ambasade, trebuie să fie cercetaţi şi demişi şi, mai mult decât atât, eu cred că trebuie să răspundă penal în faţa justiţiei atât dl Meleşcanu, cât şi dna Carmen Dan – pentru că şi în ţară a fost organizat defectuos, între ghilimele, votul -, precum și toți responsabilii din străinătate, din ambasade, din aparat, toți aceștia trebuie să răspundă penal!

Dincolo de a fi demiși, dincolo de responsabilitatea politică, trebuie să răspundă penal, pentru că împiedicarea cetățenilor să-și exercite un drept fundamental prevăzut prin Constituție, aceasta este o infracțiune gravă, cu caracter penal”, a declarat CTP la Digi 24.

Între timp, astăzi au avut loc noi mutări șocante pe scena politică. Adrian Năstase a fost chemat de urgență la Palatul Victoria pentru a-i sfătui pe pesediști ce să facă de acum înainte odată ce au pierdut puterea, chiar dacă în Parlament mai au majoritate, iar Carmen Dan a fost audiată ca martor, după cum a confirmat chiar ea, în celebrul dosar Tel Drum.