Fotbal intern

Ce zice Dan Petrescu despre CFR Cluj şi lupta la titlu. “E favorită!”

16.11.2018 | 09:21
Ce zice Dan Petrescu despre CFR Cluj si lupta la titlu E favorita

Dan Petrescu s-a întors în România, iar “Bursucul” a mers la Cluj – Napoca pentru a vedea meciul disputat de “tricolorii” mici contra Belgiei U21, scor 3-3, pe stadionul “Dr. Constantin Budescu”. “Bursucul” a vorbit despre situaţia în care se află CFR Cluj, dar şi despre lupta pentru titlu din sezonul 2018 – 2019.

Dan Petrescu a retrogradat cu Guizhou în liga a 2-a din China, iar acesta susţine că nu a negociat cu vreo echipă deoarece mai are un an de contract. Totodată, “Bursucul” a lăsat să se înţeleagă că nu ar refuza să revină la campioana României dacă ar avea ocazia.

Ce zice Dan Petrescu despre CFR Cluj şi lupta la titlu din Liga 1 Betano

“Mai am un an de contract cu Guizhou, o să vedem până în decembrie care va fi situaţia. Nu am putut face un miracol, deşi am preluat echipa cu 4 puncte, şi eu am mai scos 20. De obicei, luam echipele de pe ultimul loc şi le ridicam. Dacă m-aş întoarce la CFR Cluj? Nu ştiu dacă mai sunt dorit acolo, Ardelenii au un antrenor bun, sunt pe locul 1… Dacă aş fi liber de contract, aş vorbi cu orice echipă, inclusiv cu CFR Cluj. Dar eu am contract în China, cei de la Cluj au antrenor”a spus Dan Petrescu.

“Se vor lupta tot CFR Cluj, Steaua şi Craiova. Cu toate că ultimele două au slăbit, Alibec şi Budescu nu mai sunt, Pintilii e accidentat,iar oltenii au pierdut prin cedarea lui Băluţă şi Gustavo. La CFR cred că au fost nişte greşeli greşite, de aceea au ratat în cupele europene. Nu pot discuta ce a fost cu Dudelange, n-am fost aici. CFR e favorită la titlu acum, e campioană şi lotul e foarte bun”, a mai spus Dan Petrescu.

Dan Petrescu într-o conferinţă de presă susţinută la CFR Cluj
  • 1 an de contract mai are Dan Petrescu cu Guizhou Hengfeng, formaţie din China
Tags: