Fotbal intern

Ce zice Gicu Grozav despre posibilitea de a semna cu FCSB. “Multă lume mă acuză că gândesc aşa!”

Ce zice Gicu Grozav despre posibilitea de a semna cu FCSB.
Gicu Grozav îi aplaudă pe fanii lui Dinamo. Ce zice atacantul despre posibilitatea de a merge la FCSB
ADVERTISEMENT

Gicu Grozav nu s-a despărţit în cele mai bune condiţii de FC Dinamo Bucureşti, iar acum a vorbit despre posibilitatea de a semna cu FCSB, echipă care i-a făcut o ofertă foarte bună din punct de vedere financiar în vară.

După ce Dinamo a fost eliminată de Csikszereda, scor 3-3 (5-6 după loviturile de la 11 metri), în optimile de finală ale Cupei României, oficialii din “Ştefan cel Mare” i-au transmis atacantului în vârstă de 28 de ani că doresc rezilierea contractului. Astfel, Gicu Grozav a rezitat la gruparea “câinilor” doar o lună.

ADVERTISEMENT

Ce zice Gicu Grozav despre posibilitatea de a semna cu FCSB, rivala lui Dinamo

Întrebat în legătură cu posibilitatea de a ajunge la FCSB după despărţirea de FCSB, Gicu Grozav susţine că a rămas la aceeaşi idee, aceea de a nu merge la rivala grupării din “Ştefan cel Mare” şi a explicat de ce.

“Eu am spus atunci că nu pot juca la FCSB şi am ales Dinamo. Asta e, când eşti bun, te ia lumea de prost. Rămân la decizia pe care am luat-o atunci. Nu aş putea să merg acolo, că nu m-aş simţi eu împăcat. Poate că multă lume mă acuză că gândesc aşa, dar chiar nu aş putea, sincer”, a spus Gicu Grozav la Pro X.

ADVERTISEMENT

Nu vrea nici la Hermannstadt

Deşi Teodor Birţ, preşedintele echipei Hermannstadt, a anunţat că nu-şi doreşte ca Gicu Grozav să meargă sub comanda lui Vasile Miriuţă, antrenorul sibienilor i-a transmis atacantului că îl aşteaptă la Hermannstadt. Răspunsul lui Gicu Grozav nu s-a lăsat aşteptat. Acesta susţine că doreşte să se pregătească separat până în iarnă, iar atunci va lua o decizie în legătură cu viitorul său.

“Până în ianuarie nu mai pot semna, mă voi antrena separat. Din ianuarie încolo voi vedea ce voi face Nu ştiu exact, nu m-am gândit, nu mă aşteptam să îmi reziliez contractul aşa de repede”, a mai spus Gicu Grozav.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri