Fotbal intern

Ce zice Gigi Becali despre revenirea lui Reghe la FCSB. “Vintilă pleacă dacă termină pe 2! A greșit că l-a băgat pe Manea cu Dinamo“

07.10.2019 | 13:27
Ce zice Gigi Becali despre revenirea lui Reghe la FCSB Vintila pleaca daca termina pe 2 A gresit ca la bagat pe Manea cu Dinamo
ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf nu trece printr-o perioadă foarte bună la Al Wasl, după ce echipa a obținut un punct în primele 3 etape și se află pe locul 13 din 14 în clasament, iar Gigi Becali a vorbit despre revenirea antrenorului la formația roș-albastră. Latifundiarul din Pipera anunță că nu are de gând să se despartă de Bogdan Argeș Vintilă în acest moment, dar că acesta va pleca de la vicecampioana României dacă echipa va termina pe locul 2.

Ce zice Gigi Becali despre revenirea lui Reghe la FCSB

Mai mult, Gigi Becali s-a declarat nemulțumit de faptul că Bogdan Argeș Vintilă a decis să îl tiularizeze pe Cristi Manea în meciul jucat de FCSB cu Dinamo, scor 1-1, toate acestea deoarece fazele periculoase ale rivalilor din Capitală s-au produs pe partea dreaptă, acolo unde latifundiarul și-ar fi dorit să joace Valentin Crețu.

ADVERTISEMENT

“Eu am antrenor. Ce să fac? Îl dau afară pe antrenor că vine Reghe? E prietenl meu Reghe, dar nu dau afară antrenorul. Să aștepte pe viitor și ca Vintilă să fie pe locul 2. Dacă va lua campionatul, atunci Vintilă moare la FCSB. Noi bătem Dinamo, dar Vintilă a greșit că l-a băgat pe Manea cu Dinamo. El era de pe altă planetă. Dacă jucam cu Crețu câștigam meciul. Acolo s-a pierdut meciul, pe dreapta“, a declarat Gigi Becali pentru Pro X.

Laurențiu Reghecampf și Mihai Stoica la un meci jucat de FCSB cu Universitatea Craiova. Sursă foto: sportpictures.eu
Laurențiu Reghecampf și Mihai Stoica la un meci jucat de FCSB cu Universitatea Craiova. Sursă foto: sportpictures.eu

Care e situația lui Laurențiu Reghecampf la Al Wasl

Presa din zona arabă anunță că antrenorul român este la un pas de plecare, după ce a început cu stângul sezonul 2019 – 2020. Echipa antrenorului român se află pe locul 13 din 14 în clasament și a obținut un singur punct în primele 3 runde. Laurențiu Reghecampf a oferit și un răspuns la anunțul făcut de arabi. ‘Aștept decizia clubului’, a spus acesta, conform digisport.ro.

ADVERTISEMENT

După 12 etape jucate în sezonul 2019 – 2020, FCSB se află pe locul 9, cu 15 puncte, la 9 puncte în spatele celor de la CFR Cluj și Viitorul Constanța, echipe care au 24 de puncte. Gruparea finanțată de Gigi Becali are 4 victorii, trei remize și cinci înfrângeri, dar poate urca pe loc de play-off după etapa 13, toate acestea dacă Astra Giurgiu, Sepsi OSK și FC Botoșani se încurcă.