News

Ce zice Liviu Dragnea după ce Viorica Dăncilă s-a opus restructurării Guvernului

07.05.2019 | 15:33
Ce zice Liviu Dragnea dupa ce Viorica Dancila sa opus restructurarii Guvernului

Liviu Dragnea a reacționat după ce prim-ministrul s-a opus restructurării Guvernului. Președintele Partidului Social Democrat a susținut că nu crede că aceasta își va schimba opțiunea. De asemenea, președintele PSD a mai afirmat și că o restructurare a Guvernului este fezabilă în momentul în care ne aflăm, astfel că parlamentarii au intrat deja în campania electorală pentru europarlamentare.

Dragnea, reacție după ce Dăncilă s-a opus restructurării Guvernului

Președintele PSD a spus că restructurarea Guvernului în momentul de față este util și foarte important, cu atât mai mult cu cât parlamentarii au intrat deja în campania pentru alegerile europarlamentare de pe 26 mai. Liviu Dragnea a declarat că discuțiile despre remaniere vor urma să fie reluate abia după alegerile europarlamentare, iar restructurarea Guvernului nu mai este fezabilă în momentul de față.

În acest context, Klaus Iohannis a respins propunerile de miniștri oferite de către Partidul Social Democrat, iar prim-ministrul României se opune restructurării Guvernului. „În opinia mea nu cred că dna prim-ministru își va schimba opțiunea. Nu mai e fezabil să mai venim în parlament. Mai sunt două săptămâni până la alegeri, e greu să strângi plenul”, a spus el, adăugând că discuțiile despre remaniere se vor relua după 26 mai.

Liviu Dragnea, reacție după ce Dăncilă s-a opus restructurării Guvernului
Miting PSD
Sursa Foto: Hepta

Viorica Dăncilă, despre restructurare: “Vom vedea la primul CEx cum vor evolua lucrurile”

Premierul României a declarat dacă va merge pe “rețeta” remanierii guvernamentale, în condițiile în care PSD dorește restructurarea. Aceasta a susținut faptul că rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile. adâugând că cele mai importante acum sunt alegerile europarlamentare.

„Nu am mai discutat la Comitetul Executiv național despre acest aspect. Cred că pentru noi acum sunt importante alegerile europarlamentare. Este foarte important să ne susținem candidații, pe Natalia Intotero din această regiune. Cred că acesta este primul obiectiv. Vom vedea cum vor evolua discuțiile în primul Comitet Executiv național”, a afirmat Viorica Dăncilă, duminică la Lupeni.