News

Ce zice medicul despre a doua operație suferită de Andreea Bălan: “Putea să moară, e foarte grav”

Andreea Bălan a fost la un pas de moarte după cea de-a doua operație suferită, medicul vedetei explicând ce s-a întâmplat, de fapt, cu cântăreața după cezariană.
21.03.2019 | 11:26
Ce zice medicul despre a doua operatie suferita de Andreea Balan Putea sa moara e foarte grav

Andreea Bălan a fost din nou la un pas de moarte! Artista a ajuns din nou pe masa de operație după ce s-a trezit în mijlocul nopții într-o baltă de sânge, la doar câteva zile după ce a făcut cezariană. Complicațiile cântăreței au venit la doar câteva clipe după ce fetița ei cea mică a venit pe lume. Aceasta a făcut stop cardio-respirator, iar inima i s-a oprit preț de 1 minut, timp în care medicii se luptau din răsputeri să o readucă la viață. Medicul care a operat-o pentru a doua oară a făcut declarații despre starea sa de sănătate.

Medicul Andreeei Bălan, despre a doua operație: “Putea să moară”

Din nefericire, problemele pentru Andreea Bălan nu au încetat după ce inima a reînceput să-i bată. La doar câteva zile după ce a părut că totul merge pe un făgaș normal, aceasta s-a trezit, în mijlocul nopții, într-o baltă de sânge. Ajunsă la spitalul la care a avut loc intervenția de cezariană, s-a decis ca cel mai bine pentru artistă este să fie din nou operată. Medicul Ovidiu Peneș a explicat, pentru Spynews, care au fost riscurile la care a fost supusă.

“Astfel de cazuri se întâmplă foarte rar, câte gravide ați auzit să pățească așa? Controalele la medic după operația de cezariană se fac în funcție de pacientă, pot fi zilnice, dacă lăuza are complicații după operația de cezarină, sau mai rare, pentru schimbarea pansamentelor de către chirurgul care a efectuat operația”, a declarat doctorul care a operat-o.

Andreea Bălan, operată de urgență, pentru a doua oară
Andreea Bălan, operată de urgență, pentru a doua oară

Ovidiu Peneș, despre starea de sănătatee a Andreei

“A avut o problemă de coagulare a sângelui, iar pentru a depista astfel de probleme se fac anumite analize mult mai detaliate, poate fi o problemă genetică. Putea să moară, sigur, hemoragia este foarte gravă. Este bine că a observat la timp și a mers la medic.

O cauză poate fi faptul că are o problemă de coagulare a sângelui, dar aceste probleme se pot depista doar în cazul unor analize mai amănunțite, pot fi cauze genetice. Se fac controale la trei zile, dar ea încă era în spital. O săptămână, șase săptămâni, șase luni, un an cel mai rar, medicul poate decide și zilnic. El stabilește.”, a declarat medicul Ovidiu Peneș, pentru spynews.ro.