Fotbal intern

Ce zice Meme Stoica despre venirea lui Rotariu la FCSB: “Îmi place mult”

19.07.2018 | 21:01

Ce zice Meme Stoica despre venirea lui Rotariu la FCSB. Directorul sportiv al vicecampioanei României a explicat de ce crede că fostul jucător al lui FC Dinamo Bucureşti nu ar alege să revină în România. Totuşi, oficialul “roş-albaştrilor” admite că acesta ar fi o soluţie pentru “roş-albaştri”.

Ce părere are Meme Stoica despre aducerea lui Dorin Rotariu la FCSB: “Dorin Rotariu a spus foarte clar că prioritatea lui este să îşi găsească un club în străinatate, iar FCSB nu e, în opinia mea, o variantă de rezervă pentru nimeni, cel puţin pentru un jucător român.

Ce zice Meme Stoica despre venirea lui Rotariu la FCSB

M-aş simţi rău să fiu fotbalist, să plec pe 2.2 milioane şi după un timp relativ scurt să mă întorc în România. Mi s-ar părea un insucces. Mie îmi place foarte mult jucătorul, cred că putea să fie o variantă”, a spus Mihai Stoica în cadrul unei conferinţe de presă.

Gigi Becali l-a dorit pe jucătorul lui Brugge şi chiar a discutat cu acesta. Şi Ionel Dănciulescu a discutat despre posibilitatea ca “Roti” să ajungă să evolueze la rivala lui FC Dinamo Bucureşti:  “Rotariu e licitat de FCSB, de Craiova… Da, am văzut şi eu ştirile care circulă în aceste zile despre Roti, eu îl ştiu un jucător crescut în spiritul nostru, al dinamoviştilor, dar în viaţă se pot întâmpla multe, niciodată să nu spui niciodată. Cred că cel mai bine ar fi să îşi găsească o echipă sau o oportunitate să joace tot afară, nu înţeleg ce s-a întâmplat cu cei de la Brugge, mai ales că el vine după un sezon extraordinar de bun la Mouscron.

Mai departe e alegerea lui, cu siguranţă el va şti cel mai bine ce are de făcut, dar, din punctul meu de vedere, mi-aş dori să reuşească afară, pentru că în ultimul an de zile a crescut enorm de mult şi e un jucător important şi un jucător foarte bun pentru naţională. Nu am vorbit pentru că e destul de complicat, având în vedere salariul pe care îl câştigă acolo, oportunităţile pe care le are de a evolua la altă echipă din străinătate. Probabil şi cei de la Brugge vor o sumă de bani, pentru că l-au cumpărat cu 2,2 milioane, aşa că e complicat”.

Ce zice Mihai Stoica despre venirea lui Rotariu la FCSB. Jucătorul lui Bruges urmăreşte balonul în partida dintre Romania şi Suedia
Ce zice Mihai Stoica despre venirea lui Rotariu la FCSB. Dorin Rotariu în meciul amical de fotbal dintre Romania şi Suedia

Citeşte şi: