Fotbal intern

Ce zice Paul Anton despre transferul lui Nistor la FCSB: “Ei ştiu mai bine”

22.08.2018 | 10:26
Ce zice Paul Anton despre transferul lui Nistor la FCSB Ei stiu mai bine
ADVERTISEMENT

Ce zice Paul Anton despre transferul lui Nistor la FCSB, după ce Gigi Becali l-a ofertat pe “decarul” formaţiei din Ştefan cel Mare. Fostul căpitan de la FC Dinamo Bucureşti a refuzat să catalogheze drept bună sau rea plecarea lui Dan Nistor la marea rivală, însă a transmis că lui Florin Bratu îi va fi greu să-l înlocuiască în echipă atât pe el, cât şi pe May Mahlangu, plecat la Ludogoreţ.

Anton a vorbit ca un fan al lui Dinamo şi spune că formaţia din Ştefan cel Mare va fi mult mai slabă fără Dan Nistor şi May Mahlangu: “Prefer să nu intru în detalii pe tema asta, nu e treaba mea ceea ce va face Dan Nistor sau clubul Dinamo în primul rând, că eu din câte îi cunosc şi din ce ştiu, Nistor e sub contract, iar cheia e la cei de la Dinamo. Ei ştiu mai bine ceea ce au de făcut.

ADVERTISEMENT

Ce zice Paul Anton despre transferul lui Nistor la FCSB

 Eu ce pot să spun e că şi May şi Nistor sunt nişte jucători extraordinari cu calităţi foarte bune. Sunt jucători importanţi, care pot face faţă la nivel înalt. Eu unul îi apreciez pe amândoi. Nu vreau să mă gândesc, sincer. Acum, din exterior, ca un suporter, mi-ar plăcea ca ei să continue şi ca echipa să aibă rezultate bune, însă în viaţa unui fotbalist sunt anumite decizii pe care trebuie să le cântăreşti foarte bine. E clar că, dacă cei doi vor pleca, Dinamo va fi mult mai slabă. Va fi dificil să-i înlocuieşti, în începutul acesta de campionat au avut evoluţii foarte bune şi e clar că fără ei va fi un minus. Cei de la Dinamo ştiu cel mai bine ce au de făcut”, a fost reacţia lui Paul Anton cu privire la plecarea lui Nistor la FCSB, pentru Prosport.

Anton s-a transferat

Paul Anton tocmai a schimbat echipa în Rusia, plecând de la Anji la Krîlia Sovetov Samara, unde a şi fost prezentat oficial. “Eu zic că mi se potriveşte (n.r. – campionatul Rusiei). Eu zic am avut evoluţii bune. Am avut ocazia să joc 11 meciuri si eu zic că am făcut lucruri destul de bune. Eu am semnat trei ani de zile contract cu Krîlia. Sper să-i duc la bun sfârşit în condiţii foarte bune, atât pentru mine, cât şi pentru club. Să reuşim să avem performanţe împreună, iar eu personal să reuşesc să joc meci de meci şi să fac treabă bună”, a mai spus Paul Anton pentru aceeaşi sursă.

ADVERTISEMENT

Paul Anton s-a născut pe 10 mai 1991, la Bistriţa, şi a început fotbalul la Gloria Bistriţa, de unde a fost promovat la echipa mare a clubului în 2008. Mijlocaşul a mai evoluat în cariera sa la Delta Tulcea, FCM Târgu Mureş, Pandurii Târgu Jiu, FC Dinamo Bucureşti, Getafe şi Anji.

Ce zice Paul Anton despre transferul lui Nistor la FCSB. Anton (în dreapta) şi Nistor (în stânga) se luptă pentru balon într-un duel dintre FC Dinamo Bucureşti şi Pandurii Târgu Jiu, disputat pe stadionul din Ştefan cel Mare, pe 12 decembrie 2012
Ce zice Paul Anton despre transferul lui Nistor la FCSB. Anton (în dreapta) şi Nistor (în stânga) se luptă pentru balon

1.000.000 de euro este cota de piaţă a lui Paul Anton

Citeşte şi:

  • Dan Nistor la FCSB? Gigi Becali, super ofertă pentru Dinamo. Prima reacţie a jucătorului
  • Ce salariu va avea Dan Nistor la FCSB. “Oferta mea e senzaţională!”
  • Contre între Dinamo şi FCSB pentru transferul lui Nistor. “Ofertă de nerefuzat!”/ “Vom lupta cu Becali!”
ADVERTISEMENT