News

Ce zice Rovana Plumb despre Liviu Dragnea: “Nu trage partidul în jos”

21.05.2019 | 12:58
Ce zice Rovana Plumb despre Liviu Dragnea Nu trage partidul in jos

Rovana Plumb, care deschide lista PSD pentru alegerile europarlamentare, este sigură că problemele din justiție pe care le are Liviu Dragnea nu trage partidul în jos. Mai mult, social-democrata este sigură că PSD va obține la alegerile din data de 26 mai un scor foarte bun și că va trimite 14 membri PSD în Parlamentul European.

Rovana Plumb a vorbit despre problemele pe care le are Liviu Dragnea în justiție

Fostul Ministru a vorbit cu jurnaliștii de la libertatea.ro și despre dosarele lui Liviu Dragnea, președintele PSD. „Deocamdată, până la o decizie a instanţei, definitivă, Liviu Dragnea beneficiază de prezumţia de nevinovăţie. Atâta timp cât nu există un verdict final, o decizie judecătorească finală”, a spus vicepreşedintele PSD, întrebată despre verdictul aşteptat, imediat după alegeri, pe 27 mai, în dosarul angajărilor fictive din Alexandria.

Rovana Plumb s-a referit şi la condamnarea lui Liviu Dragnea, în dosarul referendumului. „Ştim foarte bine ce s-a întâmplat în dosarul referendumului. Fiecare dintre noi a îndemnat oamenii să meargă la vot. Atâta timp cât există o plângere la CEDO, să aşteptăm să vedem că spune şi CEDO”.

Rovana Plumb despre Liviu Dragnea
Rovana Plumb spune despre Liviu Dragnea ca nu trage in jos partidul, cu problemele lui din justitie

Rovana Plumb spune că Liviu Dragnea nu trage PSD-ul în jos

Candidata PSD la alegerile europarlamentare a mai spus că nu i-a fost niciodată în niciun fel ruşine că este membră a PSD. „Fiecare lider al acestui partid, Victor Ponta, Mircea Geoană, Adrian Năstase, toţi au suferit traume. În ceea ce îl priveşte pe Liviu Dragnea, aşa cu am spus de fiecare dată, este singurul lider cu viziune. Pentru că îmbină nevoia oamenilor de a avea un trai decent prin eliminarea decalajelor de la nivel local”, a spus ea.

Fostul ministru a vorbit despre tensiunile din societatea și despre Opoziție, care, în viziunea sa, este responsabilă pentru această tensiune apărută între oameni.  „Este o atitudine nedemocratică, nefirească şi care face rău acestui popor”, a spus Rovana Plumb. Aceasta a ţinut să dea asigurări că partidul nu scade în sondaje. „În niciun caz nu trage partidul în jos Liviu Dragnea, nu scădem în sondaje. PSD, sunt convinsă că va primi din nou încrederea românilor şi vom avea cel mai bun scor şi ne vom clasa pe primul loc, vom da 14 europarlamentari”, a afirmat ea.