Life

Ce zice Roxana Vașniuc după ce Armin Nicoară a sărutat-o în locuri intime: „Așa face când mă vede”

Roxana Vașniuc face declarații despre relația cu iubărețul ei fin după ce acesta nu s-a mai putut abține și a sărutat-o în zone nepermise, cam aproape de decolteu.
25.05.2023 | 11:30
Ce zice Roxana Vasniuc dupa ce Armin Nicoara a sarutato in locuri intime Asa face cand ma vede
Roxana Vașniuc, declarații după ce Armin Nicoară a sărutat-o pe decolteu
ADVERTISEMENT

Armin Nicoară este unul dintre cei mai rebeli artiști de la noi. Cu toate că are o familie frumoasă alături de soția sa, Claudia Puican, Armin nu se poate abține să nu poftească și la alte frumuseți din jur. Și pe placul lui sunt, în principal, „nașele”. După ce a declarat că nașa Georgiana Lobonț are buzele senzuale și i le-ar săruta, Armin a făcut și alte gesturi. De data aceasta, cea care i-a picat „la sărutat” este Roxana Vașniuc.

Roxana Vașniuc spune adevărul după ce finul ei, Armin Nicoară i-a făcut avansuri

Roxana Vașniuc și soțul ei, Lorin Ionuț s-au căsătorit anul trecut în Timișoara într-o locație de vis. Alături au fost și Armin și Claudia Nicoară care au avut și ei o zi specială. Cei doi și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. Cele două cupluri au ales „să împartă” data nunții, semn că sunt tare apropiate.

ADVERTISEMENT

De curând, Armin Nicoară a fost surprins în timp ce, cuprins de focul pasiunii, a sărutat-o pe Roxana Vașniuc pe decolteu. Iar totul s-a întâmplat de față cu soția lui, Claudia Puican. Multe speculații au existat în jurul acestui subiect. FANATIK a vrut să afle ce s-a întâmplat între ei, iar Roxana a dezvăluit totul.

„El, fiind artist, îi place să scormonească, să mai aducă sare și piper în viață. Dacă ar merge la o emisiune și nu ar face nimic, ar fi liniștit, totul ar deveni fad. Nu ar avea nicio culoare, niciun gust.

ADVERTISEMENT

Așa dacă mă vede, spune: `Ea e nașa, hai să o pup pe un sân`! E altceva. Sunt glume, nimic altceva. Ce este frumos și lui Dumnezeu îi place. El când vede o fată frumoasă face ceva el”,  a spus Roxana Vașniuc pentru FANATIK.

Armin Nicoară a susținut recent că nu i se pare nimic în neregulă să se mai distreze și cu alte femei. Cu toate că s-a căsătorit cu aleasa lui, Claudia Puican, saxofonistul este deschis. Roxana Vașniuc însă a spus că gesturile făcute de finul său sunt în glumă, iar ea înțelege glumele.

ADVERTISEMENT

„Armin face gesturile acestea în glumă. Chiar dacă mai face glume, el își iubește foarte mult soția. Au avut o slujbă extraordinară, cu mulți preoți. A fost tare frumos și emoționant”, a mai spus Roxana.

Roxana Vașniuc, despre soțul ei: „Nu are motive să fie gelos”

Roxana Vașniuc susține că nu are de ce să se ferească în astfel de situații de soțul ei. Bărbatul, spune vedeta, ar fi fost chiar prezent la astfel de glumițe făcute de Armin Nicoară cu alte femei. Și, până la urmă acesta este farmecul artiștilor, spune Roxana Vașniuc. Acum, nu știm câte femei ar putea fi de acord cu acest lucru.

ADVERTISEMENT

„Așa sunt toți artiștii, mai fac câte o glumă, dar totul rămâne la stadiu de glumă. Din acest motiv pot spune că i-am permis pentru că el și soțul meu sunt foarte buni prieteni.

Ei se sfătuiesc ca între bărbați, soțul meu nu are de ce să fie gelos. Domnul Petrică Nicoară a fost la ei acasă. Are o educație atât de frumoasă și sunt o familie așa cum mi-aș dori să fie în orice casă de români. Și cu Armando, fratele lui, este apropiat. Au o familie foarte unită”, a mai declarat Roxana pentru FANATIK.

Roxana Vașniuc, despre familia lui Armin Nicoară: „Ne-au schimbat viața mie și soțului meu”

Mai mult, frumoasa reporteriță de la Acces Direct spune că îi datorează multe familiei lui Armin Nicoară. În plus, se pare că membrii familiei Nicoară sunt cei care au pus o „cărămidă” la căsnicia Roxanei cu Ionuț.

 „Armin Nicoară și familia lui sunt niște oameni care ne-au schimbat viața, atât mie, cât și soțului meu. Datorită lor, noi ne-am căsătorit, am făcut acest pas după 10 ani de relație. Nu a fost simplu. Armin face parte dintr-o familie extraordinară. Sunt niște oameni cum rar întâlnești în ziua de astăzi”, a concluzionat Roxana Vașniuc pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT